NAGRADNJAČA

Uklanjanjem vlage do zdravog življenja

13.11.2012 u 10:54

Bionic
Reading

Predstavljamo vam AIR MAX® AMBIANCE – novu linija sakupljača vlage atraktivnog dizajna prikladnu za sva mjesta u domu.

Vlaga se nalazi u svakom domu i svakoj prostoriji. Prisutna je ne samo na mjestima s malo ili bez ventilacije, već i u dnevnim prostorima, poput spavaćih soba, dnevnih boravaka, kuhinja i kupaonica.

Previše vlage šteti domu, uzrokuje neugodan i ustajali miris. Vlažno okruženje je nezdravo, čini nas podložno prehladama i jača simptome alergija i bolesti, kao što su astma i artritis.

Air Max® suzbija vlagu te je učinkovito sredstvo za suzbijanje kondenzacije, mirisa plijesni i ustajalog zraka. Air Max® Ambiance, zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji cirkulacije zraka, brzo absorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu i pomaže u stvaranju zdravog životnog okruženja.

Zbog svog privlačnog izgleda Air Max® Ambiance odsada se napokon može smjestiti na vidljiva mjesta u dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu; bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića.

Dostupan je u pakiranju kao baza od 500g za veće prostore (40m3 ) te 100g za manje.

Punjenja u obliku tablete dostupna su u tri mirisa: Neutral, Blue Sky te Spring Blossom (2x500 g i 2x100g). U Air Max® Ambiance bazu se osim tablete, mogu postaviti i punjenja u obliku vrećica s granulama.

Više informacija na www.airmax.hr

Za svoje čitatelje smo pripremili tri Air Max sakupljača vlage.

Nagradu su osvojili:

Alen Miletić
Davor Horvat
Tatjana Ivanec

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.