SPORNI NASLOV

Ugledni Forbes zbog Kylie Jenner doživio nezapamćenu osudu javnosti

12.07.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Američki magazin Forbes odlično barata brojkama, no ne i riječima. Nova naslovnicu magazina koju krasi slavna Kylie Jenner javnost je oštro osudila, a sve zahvaljujući 'nespretnom' naslovu

'U 21. godini ona će postati najmlađa milijarderka koja je sama uspjela. Dobrodošli u doba ekstremnog utjecaja slave', stoji u naslovu magazina Forbes čije je novo izdanje posvećeno slavnoj Kylie Jenner koja je bogatstvo stekla linijom proizvoda Kylie Cosmetics.

Prema navodima uglednog Forbesa bogatstvo Kylie Jenner, koja će 10. kolovoza proslaviti 21. rođendan,trenutno vrijedi oko 900 milijuna dolara, a navedenu brojku prema brojnim prognozama uskoro bi mogla premašiti.

Nakon što je Forbes predstavio naslovnicu novog broja, javnosti na društvenim mrežama nije dugo trebalo da na nju reagiraju, točnije naslov s terminom 'self-made' koji je mnoge potaknuo na listanje engleskog rječnika.

Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Self-made znači da je osoba u životu uspjela bez ičije pomoći. Nazivajući Kylie Jenner self-made milijarderkom je kao da ste napravili juhu od nule tako što ste otvorili vrećicu i ponovno ju zagrijali' stoji u jednom od mnogobrojnih komentara javnosti na društvenim mrežama.

Self-made ili ne, kada njezino bogatstvo dosegne milijardu dolara, Kylie Jenner skinut će s trona osnivača Facebooka Marka Zuckerberga kao najmlađa self-made milijarderka.

Kylie Jenner's Guide to Lips, Brows, Confidence | Beauty Secrets | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: vogue

Tvrtka The Jenner Communications prošle je godine potvrdila za CNBC da je u posljednjih 18 mjeseci kozmetička kompanija najmlađe članice klana Kardashian - Jenner, Kylie Jenner, zaradila nevjerojatnih 420 milijuna dolara. Prema nekim navodima, ukoliko se nastave takve brojke, 20-godišnja Kylie će do 25. godine života postati milijarderka.

Kris Jenner o Kylie Cosmetics Autor: Youtube

'Cilj nam je u budućnosti napraviti cijelu infrastrukturu kako bi ovaj brend zaživio u cijelom svijetu. Kylie je tek zagrebala po površini', rekla je u ekskluzivnom intervjuu glava obitelji Kris Jenner te dodala kako je Kylie još uvijek jedina vlasnica brenda.