POPUT SNAHE

Torbica s porukom: Supruga princa Charlesa pronašla modni uzor u Meghan Markle

23.01.2019 u 21:26

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cornwalla Camilla nije trebala gledati daleko kada je riječ o pronalasku modne inspiracije

Poput ostalih članica britanske kraljevske obitelji, supruga princa Charlesa marljivo obavlja dodijeljene kraljevske angažmane, a ove se srijede zaputila u židovski Brenmer centar za starije i nemoćne u Londonu kako bi proslavila njegovu 80. obljetnicu prije sudjelovanja na događanju Cleanup UK. Navedenim povodom vojvotkinja od Cornwalla osvanula je u zelenom izdanju s odgovarajućom torbicom koja je fanove kraljevske obitelji uspjela posebno zaintrigirati.

  • +8
Camilla, vojvotkinja od Cornwalla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o modelu torbice imena Mini Venice s potpisom brenda DeMellier London – identičnoj, šumski zelenoj torbici s kakvom se mogla ugledati Meghan Markle u siječnju prošle godine kada je s princom Harryjem pristigla u dvorac Cardiff.

Spomenuta torbica, čija cijena iznosi nešto više od 2500 kuna, dostupna je u 16 različitih nijansi a poput Meghan Markle Camilli se posebno svidila njezina šumski zelena inačica.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brend torbica DeMellier London, osim Meghan Markle i Camille, obožava pjevačica Beyonce, britanska glumica Emily Blunt i sestra Kate Middleton, a od svake prodane torbice brend DeMellier London određeni iznos uplaćuje u fond za financiranje cjepiva u svrhu spašavanja života i osiguravanja tretmana za djecu u potrebi. Od pokretanja inicijative prije pet godina, brend DeMellier London financirao je više od 45 tisuća doza cjepiva.

Osnivačica brenda Mireia Llusia-Lindh otkrila je kako su zaprimili narudžbu od Kensingtonske palače pritom ne znajući da će njihovu torbicu nositi Meghan Markle, a naposlijetku i supruga princa Charlesa.