novi stari trend

Udobnost prije svega: Jennifer Garner ležeran stajling 'začinila' klompama koje mnogi ne mogu smisliti

01.07.2021 u 09:26

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Garner vrlo je zaposlena mama te su ležerne i praktične odjevne kombinacije njezin najčešći odabir. Takvu jednu pokazala je tijekom još jednog užurbanog dana u Los Angelesu, a nikome nije promaknuo njezin izbor obuće oko kojega se u modnom svijetu nerijetko lome koplja

U jednostavnim Levi's trapericama klasičnog kroja te ružičastoj košulji pepita uzorka Jennifer Garner krenula je u obavljanje dnevne liste zadataka u užurbanom Los Angelesu. Prvo je na sat plivanja odvela sina Samuela, a nakon toga si priuštila brzinski tretman te se uputila na pedikuru u jedan od popularnih salona.

Za ovu priliku Jennifer je posegnula za još jednom vrlo praktičnom kombinacijom, dodavši prizvuk romantike ružičastom košuljom s volančićima. Uz ovu ležernu kombinaciju Jennifer je obula ni više ni manje nego klompe – modni trend koji u modnom svijetu izaziva poprilične polemike. Sedamdesetih godina prošlog stoljeća klompe su bile apsolutni hit, a njihova popularnost protegla se i na dobar dio 80-ih. Nakon toga su pale u zaborav, da bi im popularnost ponovno porasla 2000-ih. No, klompe su uvijek bile model cipela koje se ili vole ili mrze.

  • +3
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer je ovaj put nosila smeđu varijantu ovih cipela koje su se, uz mnog druge zaboravljene trendove, ponovno vratile u modu. Popularnosti klompi u prilog ide i veliki trend udobne odjeće i obuće. Naime, nakon pandemije sve se više cijene krojevi i modeli koji omogućuju nesputano i ugodno kretanje. Kda govorimo o klompama prednjače modni brendovi kao što su Teva i Birkenstock, a klompe nerijetko nose poznate dame kao što su Tracee Ellis Ross i Katie Holmes.