JENNIFER GARNER

Casual stil joj baš pristaje: Slavna glumica i kad nije na crvenom tepihu plijeni poglede

05.01.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Jennifer Garner, hvaljena američka glumica koju pamtimo po sjajnim ulogama u filmovima poput 'Dobri dileri iz Dallasa', 'Elektra' ili 'Pepermint', i kad nije na crvenom tepihu osvaja svojim fantastičnim stajlinzima

Zgodna brineta koju je magazin People svojedobno proglasio naljepšem ženom na svijetu, ove je godine proslavila 48. rođendan, a svi se slažu kako se nije puno promijenila od svojih početaka u Hollywoodu.

Bivša supruga Bena Afflecka s kojim ima troje djece, nikad nije bila sklona eksperimentiranjima kad je u pitanju boja kose ili make up, te se oduvijek drži što nenametljivijih stajlinga.

Glumica koju je i People svojedobno proglasio najljepšom ženom na svijetu, i danas plijeni poglede gdje god da se pojavi, a otkako je globalna pandemija paralizirala i svijet showbizza, lijepu Amerikanku uglavnom viđamo u casual izdanjima koja kao da su stvorena za nju.

Njezina se omiljena 'uniforma' za slobodno vrijeme sastoji od traperica, majica i tenisica, pa su je u jednom takvom stajlingu ulovili i fotografi u blizini njezinog doma u LA-ju.

  • +3
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Udobni sweatshirt, isprane traperice s dekorativnim rupama na koljenima i Brooks tenisice pokazali su se odličnim odabirom te su naglasili besprijekornu figuru lijepe Jennifer.

Jednostavna frizura, dioptrijske naočale i zaštitna maska zaokružili su ovaj dnevni stajling Jennifer Garner.

Inače, u jednom ranijem intervjuu glumica je otkrila kako je tajna njezinog besprijekornog tena u tome da se šminka samo u posebnim prigodama kad je u pitanju neka uloga ili važan događaj.