mostra

Tihana Lazović našla se i na Vogueovu popisu najboljih stajlinga s venecijanskog crvenog tepiha

07.09.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Zadranka Tihana Lazović na venecijanskom filmskom festivalu bila je itekako zapažena u maštovitom izdanju koje potpisuje Lana Puljić, naša hvaljena dizajnerica koja stoji iza brenda Lokomotiva

Efektan sako s dvorednim kopčanjem u boji fuksije sa seksi detaljem golih leđa i trendi hlače širokih nogavica odličan su modni odabir koji je mladoj zadarskoj glumici donio bezbroj pohvala.

Zgodna Tihana samouvjereno je pozirala na crvenom tepihu prestižnog festivala koji se održava 78. put i na kojem je njezin stajling itekako bio zapažen.

  • +3
Tihana Lazović na venecijanskoj Mostri Izvor: Profimedia / Autor: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Trendi frizura i dobar make up upotpunili su ovo cool izdanje hvaljene glumice koja u Veneciji promovira svoj novi filmski projekt 'Paunov raj' pod redateljskom palicom talijanske redateljice Laure Bispure.

Da je Tihana ostavila odličan dojam na modne znalce, dokazuje i to da se njezin upečatljiv look, klasičan s modernim odmakom, našao na popisu najboljih izdanja na crvenom tepihu prema ocjeni novinara talijanskog Voguea, pa se naša perspektivna glumica našla u biranom društvu zvijezda crvenog tepiha poput Penelope Cruz, Dakote Johnson, Kate Hudson, Tine Konakey, Adrije Arjone, Maggie Gyllenhaal, Isabelle Huppert...

Veliko je to priznanje i za dizajnericu Lanu Puljić, inače arhitekticu koja se okrenula modnom dizajnu, čije kreacije odlikuje nosivost te su namijenjene ženama koje se žele istaknuti, a već godinama surađuje s Tihanom.