ZNA JEANNE DAMAS

Udobne traperice koje nosi francuska modna ikona viđat ćemo posvuda

07.03.2024 u 10:51

  • +6

Jeanne Damas

Izvor: Profimedia / Autor: Lucia Sabatelli/Action Press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Francuska modna ikona privlačila je mnoge poglede na reviji Stelle McCartney u Parizu zahvaljujući svom odlično osmišljenom outfitu

Modna influencerica i vlasnica brenda Rouje uvijek je fantastično odjevena, a njezin je stil najbolji primjer onoga što nazivamo francuski chic.

Cool brineta ponovno je bila magnet za poglede u stajlingu u kojem se pojavila na modnoj reviji britanske dizajnerice Stelle McCartney, a za koji je dobila samo pohvale.

  • +30
Pariz - street style Izvor: Profimedia / Autor: CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTERST / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Moćan oversized sako spojila je s romantičnim bijelim topom obrubljenim čipkom i trapericama širokih nogavica, kakve će vladati modnom scenom u mjesecima pred nama, a dolaze iz kolekcije Stelle McCartney.

Ovakvi modeli traperica, osim što garantiraju visoku razinu udobnosti, ako se dobro kombiniraju - čine nas mršavijima i vitkijima.

Tako jednostavan, a vrlo ženstven stajling, Jeanne je oplemenila torbicom s ukrasnim lancem te zanimljivim detaljem - crvenim sandalama, pomoću kojih je ovoj modnoj kombinaciji dala poseban štih.

Čokoladnosmeđi dulji bob stilizirala je u meke uvojke i s razdjeljkom po sredini, a nije pretjerivala ni s make upom te je bio prozračan i vrlo prirodan. Poseban dodatak ovom chic modnom izdanju bile su crvena manikura i pedikura, uz pomoć koje mu je dala dodatnu dozu elegancije.