GRECE GHANEM

Kožna suknja, neobične natikače, efektan top? 50+ modna ikona očarala nas je u trenu

07.03.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Grece Ghanem, 50 plus modna ikona koja dolazi iz Montreala, ima rastuću vojsku sljedbenika na društvenim mrežama te ih redovito osvaja svojim nevjerojatnim stajlinzima

Na stajlinge ove chic dame ne možemo ostati ravnodušni, pa ne čudi to da je fashionistice, bez obzira imaju li 20 ili 60 godina, naprosto obožavaju.

Grece, koja će ove godine napuniti 60 godina, prava je modna inspiracija za sve te je ponovno oduševila domišljatim stajlingom u kojem se prošetala pariškim ulicama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Stoga nas nimalo ne čudi to da je i dalje velika inspiracija ženama svih generacija, pa je i za ovaj nevjerojatan 'kišni' stajling zaslužila stilsku peticu veliku kao kuća.

'Ideja da žene u određenim godinama trebaju imati konzervativniju estetiku i da ne mogu eksperimentirati različitim krojevima i hrabrim bojama - to je nešto što pripada prošlosti', rekla je Grece u ranijem intervjuu za Glamour, a te se modne formule i sama pridržava.

TJEDAN MODE U KOPENHAGENU

Samo ovoj sjedokosoj influencerici polazi za rukom zasjeniti stajliš Skandinavke

Pogledaj galeriju

Sjedokosa Kanađanka rođena u Libanonu u Parizu je tako bez greške spojila predivan top neobičnog uzorka s odgovarajućim šalom i chic kožnom suknjom na preklop u modernoj zagasitoj boji na tragu smeđe i tamnocrvene, a look je podignula statement natikačama na petu koje kradu poglede.

Ako dvojite stoje li bi ovakvi upečatljivi komadi pedeset plus damama, Grece je potvrdila da je moda za nju samo igra u kojoj je ona uvjerljiva pobjednica te da nekadašnje zakonitosti odijevanja za 50-i-nešto-godišnjakinje naprosto više ne vrijede.

Kao i uvijek, nije zaboravila na detalje uz pomoću kojih svaki look dobiva notu posebnosti i originalnosti pa je posegnula za divnom plavom torbom, avijatoricama i upečatljivim naušnicama, a dobro se pritom uklopio i šarmantan prozirni kišobran.