besprijekoran stil

Kraljica Letizia u haljini kojom je nemoguće pogriješiti, čak i kada godinama stoji na dnu ormara

06.10.2023 u 10:15

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / LUDOVIC MARIN / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U nježnoj i vrlo elegantnoj kombinaciji kraljica Letizia bila je savršena domaćica na trećem summitu Europske političke zajednice u Granadi. Dizajn s potpisom Caroline Herrere prvu put je nosila 2018., a i danas izgleda jednako sjajno

Španjolski grad Granda ugostio je najviše europske čelnike povodom Summita Europske političke zajednice, a ovaj značajni događaj nije propustila ni kraljica Letizia, supruga španjolskog kralja Felipea VI.

Obzirom da je riječ o iznimno važnom događaju, i stilska očekivanja od kraljice Letizije bila su velika. Kraljica na ovom događaju posebne važnosti još jednom pokazala veliku dozu elegancije posegnuvši za sjajnom kreacijom iz dubine svog ormara. Zablistala je u vrlo sofisticiranoj i upečatljivoj haljinom s potpisom Caroline Herrere koju je prvi put nosila u Sjedinjenim Državama 2018. godine. Iako ovo nije bio prvi put da se kraljica odlučio za ovaj dizajn, 'wow' učinak nije bio ništa manji.

Haljina koja izgleda kao spoj crne, uske bluze i midi suknje s volanima u bijeloj boji i s cvjetnim printom, vrlo je elegantna, a zbog donjeg dijela s prepuna živosti i pokreta. Posebne detalje činili su gornji, djelomično proziran dio bez rukava koji je u punom sjajnu istaknuo kraljičine zategnute ruke, a suknja s volanima u stri sloja dala je savršenu dozu razigranosti.

Za ovu prigodu španjolska kraljica stajling je upotpunila prozirnim slingback sandalama omiljenog Manola Blahnika i pripadajućom clutch torbicom s potpisom španjolskog Magrita. Dugu kosu skupila je u visoki valoviti rep pun volumena koji je otkrio njezine blistave dijamantne naušnice. Rezultat? Besprijekorna elegancija i stajling koji pokazuje da su dobri komadi u ormaru vječni.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara