MARTA ORTEGA

Nova šefica Zare u efektnom stajlingu ukrala pozornost na vjenčanju prijatelja

04.04.2022 u 13:48

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što je postala najmoćnijom ženom u svijetu konfekcije, Marta Ortega sa suprugom Carlosom Torrettom nazočila je glamuroznom vjenčanju u Španjolskoj

Kako je prošle godine najavljeno kći osnivača i vlasnika Inditexa, Marta Ortega Perez, 1. travnja preuzela je upravljanje najvećim distributerom jeftine mode, a ovu veliku dužnost proslavila je na vjenčanju Isabelle Junot i Alvara Falca u španjolskoj Plasenciji.

Marta Ortega i Carlos Torretta Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Iako u svakodnevnom životu preferira jednostavna izdanja u znaku baznih komada, u svečanim prilikama kći samozatajnog vlasnika Zare voli riskirati s komadima u duhu aktualnih modnih trendova.

U pratnji supruga Carlosa Torrette, 38- godišnja Španjolka plijenila je pozornost stajlingom u maniri tehnike color block, a koji je postigla kombinacijom narančaste haljine i plavog ogrtača s dodatkom džepova.

Spomenuta haljina sa zaobljenim dizajnom ovratnika isticala se saćastom tkaninom koja je sezala do bokova, a ovaj geometrijski efekt pokazao se jednim od najdražih detalja Marte Ortege kada je u pitanju osmišljavanje stajlinga za vjenčanja.

Kako bi stvorila kontrast i pružila notu originalnosti izbjegavajući neutralne tonove, od hladnoće se zaštitila svijetloplavim kaputom-ogrtačem, minimalističkim modelom čistih linija bez vidljivih revera i gumba.

Dodaci poput rukavica u boji cigle i minijaturne verzije Hermesove torbice Kelly od kože u boji devine dlake poslužili su joj pri stiliziranju ovog vjenčanog izdanja, dok se po pitanju obuće odlučila za srebrni model visokih natikača presvučenih kristalima.