ANNASOPHIA ROBB

U vjenčanicu poznate glumice koja je glumila mladu Carrie Bradshaw, zaljubit će se ljubiteljice profinjene klasike

09.10.2022 u 17:27

Bionic
Reading

AnnaSophia Robb, 28-godišnja američka glumica našim gledateljima najpoznatija kao mlada Carrie Bradshaw u seriji 'Carrieini dnevnici', udala se za svog dugogodišnjeg dečka, Trevora Paula

Glumica i producentica AnnaSophia i odvjetnik Trevor organizirali su intimnu ceremeniju za najuži krug obitelji i prijatelja, a 28-godišnjakinja za taj je veliki dan odabrala elegantnu vjenčanicu koja će na prvu loptu osvojiti sve ljubiteljice minimalizma.

Bez čipke, tila, šljokica, svjetlucavog kamenja ili perja, vjenčanica plavokose Amerikanke savršena je za sve one koji cijene modni minimalizam i vrhunsku eleganciju.

  • +8
Vjenčanje Trevora Paula i AnnaSophije Robb Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dizajnerica Danielle Frankel osmislila je za AnnaSophiju prelijepu haljinu s korzetnim gornjim dijelom i suknjom A-kroja, pročišćene linije koja je istaknula skladnu figuru mlade glumice koja je nosila neodoljivu pixie frizuru počešljanu na stranu.

Iako AnnaSophia redovito šeće crvenim tepihom, odabir vjenčanice za nju je bio potpuno novo i drugačije iskustvo. 'Obično kad nosim odjeću za potrebe snimanja razmišljam i o tome što ta haljina govori i koja je priča dana ili scene', objašnjava zbog čega joj je trebalo neko vrijeme da točno shvati u kojem smjeru želi ići.

'Sjećam se kad sam prvi put otišla u Daniellin studio, bila sam iskreno šokirana. Njene haljine su različite od svega što sam vidiječa: moderne i otkačene, ali klasične i bezvremenske - zbilja su posebne', rekla je mlada glumica.

'Bit ću sad pomalo geek jer sam obožavateljica 'Gospodara prstenova', ali moja me vjenčanica podsjetila me na mitril - ovaj dragocjeni, lagani oklop zbog kojeg sam se osjećala nepobjedivo. Prozirni gornji slojevi savršeno su stajali zbog strukture dekonstruiranog steznika. Izrada je bila savršena. Bila je to kombinacija stila Grace Kelly i nečeg posve novoga - Danielleinog dizajna', objašnjava glumica koja je vjenčani look dopunila bakinim dijamantnim nitnama, a cipele potpisuje proslavljeni Roger Vivier.

Trevor je bio u elegantnom smokingu, a cijela je ceremenija odisala prizvukom nekih prijašnjih vremena.

Njihova ljubavna priča je baš kao iz nekog romantičnog filma: par se upoznao 2016. godine dok je svatko od njih čitao svoju knjigu za zajedničkim stolom u Brooklynu.

Kad je njihov mali razgovor završio, otišli su svaki svojim putem bez razmjene brojeva. No već sljedeće večeri, kad je AnnaSophia izlazila iz podzemne na Bedford Avenueu, Trevor je na uglu čekao svoju cimericu. Uspostavili su kontakt očima, a onda je - baš kao u filmovima - počela kiša. Potražili su sklonište i Trevor konačno zatražio AnnaSophijin broj, a ostalo je povijest.

Nakon četiri godine veze Trevor je odlučio zaprositi AnnaSophiju i to na putovanju u Amsterdam, a za vjenčanje su odabrali sjeverni dio države New York - bajkovito imanje u Innessu.