CARMEN GIMENO

U trendi tenisicama: Nenadmašna 50 plus influencerica oborila nas je s nogu svojom genijalnom kombinacijom

02.03.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska influencerica sa srebrom u kosi, ne prestaje oduševljavati modni svijet svojim briljatnim modnim kombinacijama

Ako vam nedostaje inspiracije za proljetne stajlinge, nećete nikad pogriješiti ako zavirite u Instagram profil kreativne Carmen Gimeno, sjedokose kraljice stila s fantastičnim osjećajem za stil.

Ona je jedna od onih dama koje potvrđuju dobro poznato pravilo da se stil samo dodatno nadograđuje tijekom godina.

Španjolka je neiscrpno modno nadahnuće pa ako se pribojavate kako tenisice nisu prikladne za dame u kategoriji plus 50, Carmen će vas brzo razuvjeriti jer je to njezina najomiljenija obuća.

Carmen Gimeno ima impresivnu kolekciju tenisica, a među najdražim modelima su joj kultne 'starke' i slične varijante.

Na svojem je Instagram profilu složila ludo dobru kombinaciju za koju je dobila samo pregršt komplimenata: 'Savršenstvo', 'Volim tvoj stav', 'Bravo Carmen', samo su se nizale pohvale obožavatelja na račun jedne od najpopularnijih 50 plus blogerica.

  • +19
Carmen često nosi i tenisice iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U trendi džemperu sa zanimljivim motivom ispod kojeg je provirivao modni klasik - bijela košuljai šljokičastim hlačama, oboje s potpisom švedskog modnog diva H&M, modna ikona sa srebrom u kosi je izgledala bez greške. Ovaj cool look upotpunila je velikim proljetnim hitom - visokim tenisicama koje će vladati gradskim ulicama u mjesecima koji su pred nama.

Osim što briljira genijalnim modnim izborima, ova domišljata influencerica pametno kombinira komade iz svima pristupačnih trgovina poput H&M-a ili Zare.

'Oni na najbolji način primjenjuju nove trendove, a prihvatljivo je i mojem budžetu', rekla je u jednom ranijem intervjuu Carmen koja ne pati za skupocjenim krpicama.