OLIVIA NE GRIJEŠI

U suknji od 260 kuna izgleda kao milijun dolara

25.04.2015 u 12:17

Bionic
Reading

Teško se oteti dojmu da bi lijepa stilistica Olivia Palermo i u običnoj vreći izgledala božanstveno

Slavna njujorška stilistica, poznata po tome što najbolje stilizira samu sebe, ponovo je pokazala nepogrešiv modni instinkt. Lijepa Olivia pokazala je sjajan styling kombiniravši pencil suknju s cvjetnim printom na traper košulju vezanu u struku. Look je upotpunila pismo torbicom u roza nijansi i štiklama kraljevski plave boje dizajnera Manola Blahnika.

Najbolje od svega je što suknja iz kolaboracije dizajnerskog brenda Milly s robnom kućom Kohl's, stoji svega 260 kuna ili 35,50 dolara.

Zgodna Njujorčanka odjeću nosi sa stilom i puno samopouzdanja, a poznata je po tome što znalački kombinira skupe i jeftine komade odjeće. Što ne čudi, budući da najvećom modnom pogreškom smatra dizajnerski look od glave do pete.

'Da sam ja dizajnerica, ne bih voljela vidjeti ženu odjevenu od glave do pete u moju odjeću. Željela bih da stvaraju vlastiti look. Nije bitno koliko nešto košta, već koliko sjajno to izgleda. Zbog toga u svojim izdanjima uvijek kombiniram neke komade odjeće iz lanaca ulične mode', otkrila je Palermo.