NOVI TREND

U potrazi ste za trapericama? Neki gotovo zaboravljeni modeli ponovo se traže

23.04.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Ove godine proljeće oživljava i u ormare donosi neke gotovo zaboravljene modne trendove. Ako ste u potrazi za novim trendi trapericama, svakako obratite pažnju na modele niskog struka

Višemjesečni boravak kod kuće uzrokovan pandemijom ljubiteljima mode dao je vremena za razmišljanje i pretraživanje modne povijesti. Tako ove sezone bilježimo veliki povratak modnih trendova 90-ih, a upravo modu iz toga razdoblja sa zanimanjem prate mlađe generacije na TikToku.

Iz naftalina tako su izvučeni kratki, nekada neizbježni 'crop' topići, a sada na velika vrata se vraćaju i traperice niskog struka.

Nakon višegodišnje vladavine traperica visokog struka, u modu se vraćaju traperice niskog struka, a potvrđuje to i najnoviji podatak modne platforme Lyst koji bilježi porast pretraživanja modnih kupaca za trapericama niskog struka za 57 posto.

Daleko najtraženiji modeli traperica niskog struka su baggy traperice čije pretraživanje je poraslo za vrtoglavih 110 posto u odnosu na prošlu godinu.

Baggy traperice definitivno su najveći trend kada govorimo o traperu ove sezone, a radi se o statement komadu koji se lako kombinira s uskim majicama i košuljama.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Odlično će pristajati u dnevnim i večernjim varijantama, a lako će se uklopiti i uposlovni stajling s kakvim duljim sakoom.

Ako baggy traperice nisu vaš stil, ovog proljeća garderobu osvježite dobro znanim trapezicama koje se u modu vraćaju u izazovom izdanju – širokih nogavica i niskog struka.

Najtraženiji modeli, prema podacima Lysta, su BDG modeli niskog struka i širokih nogavica, zatim Rag & Bone boyfriend traperice slim kroja te nešto klasičnije i neutralnije Citizens of Humanity skinny traperice niskog struka.