HM X BROCK COLLECTION

U potrazi ste za efektnim topićem? Ovaj model od stotinjak kuna ima i dizajnerski potpis

21.06.2021 u 08:58

Bionic
Reading

Svake godine švedski modni div H&M svoje vjerne obožavateljice trudi se obradovati posebnim kolekcijama nastalim u suradnji s popularnim dizajnerskim brendovima, a ove godine to je učinio zahvaljujući suradničkom kolekcijom s poznatim njujorškim brendom Brock Collection

Ukoliko se nalazite u potrazi za efektnim topićem izrađenim u duhu održive mode i po pristupačnoj cijeni, švedski high street brend H&M u suradnji s njujorškim brendom Brock Collection lansirao je topić koji zadovoljava sve navedene kriterije.

  • +33
Brock Collection x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Po cijeni od 15 eura ili nešto višoj od 100 kuna, predstavlja jedan od najuzbudljivijih komada iz spomenute kolekcije. Sa detaljem podesivih, crnih naramenica na vezanje i namreškanom cvjetnom tkaninom predstavlja statement komad uz kojeg će najobičnije kombinacije izgledati posebno.

Topić s potpisom H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Potvrđuju to i fotografije modela sa internetske trgovine H&M-a koja ga nosi uz klasičan par traperica visokog struka. Osim toga riječ je o odjevnom komadu stvorenom od recikliranog materijala poliestera i Lyocella u duhu održive mode.

Komadi s potpisom njujorškoga brenda Brock Collection prodaju se u luksuznim robnim kućama diljem svijeta, a za usporedbu, njihovi topići ženstvenog dizajna dosežu cifru i do 4 tisuće kuna.