DUREXOV 6-PACK

U poluvremenu seksa – gledajte nogomet!

21.05.2010 u 12:15

Bionic
Reading

Bliži se Svjetsko prvenstvo u najvažnijoj (sporednoj) stvari na svijetu – nogometu. S obzirom da u Južnoafričku republiku vjerojatno nećeš otići (daleko je, vulkanska prašina svako malo prijeti a mi ionako ne igramo) predviđamo višesatno sjedenje pred telkom uz 6-pack omiljenog piva. Što je sasvim OK ako pri tom ne zaboraviš da imaš curu, ženu, ljubavnicu...

Ne nećemo vam sad prodavatI foru kako žene ne prate nogomet, jer to odavno jednostavno nije istina. Gotovo svaka zna osnovna pravila (boje kartona, broj igrača na terenu, tko je frajer u crnom dresu sa zviždaljkom u ustima) a budite sigurni da vaša bolja polovica i u pola noći zna ime, prezime i stanje na računu njoj najzgodnijeg nogometaša. Pa makar to bio već ofucani Beckham. I kako se s tim nositi?

Zapravo vrlo jednostavno: pokažite svojoj dragoj da ste i vi svjetska klasa te umjesto 6-packa piva počastite i nju i sebe novim Durexovim 6-packom kondoma. Uz to što će biti instantno impresionirana vašim libidom (zar može šest puta?!?!) vi ćete i uštedjeti. I to iz barem dva razloga: Durexov 6-pack funkcionira na foru 'Platiš 5, dobiješ 6' a ona će, dok vi dokazujete svoju nadmoć na domaćem terenu, definitivno manje misliti na shopping i nove (čitaj: nepotrebne) cipele kojih ionako ima previše.

Vjerujemo kako spadate među normalne muškarce koji redovito koriste kondom i već imate svoju omiljenu vrstu. Ako ga ne koristite teško da vas uopće možemo svrstati u kategoriju razumnog živog bića. No ako ste neodlučni koja 'rukavica' vašem junaku najbolje paše ili ste se jednostavno zaželjeli malo promjene evo par smjernica koje vam mogu pomoći:

1. Ti si klasičan tip, sa svim svojim manama i vrlinama. Iako ponekad ostavljaš prljave čarape po stanu a par puta te ulovila i kako kopaš nos, uglavnom si joj drag jer se sjetiš njenog rođendana, nazoveš ju a i njene frendice solidno podnosiš. U krevetu s tobom nema pretjeranih egzibicija i filozofija: red predigre, red misionarske poze, malo ljubljenja i to je to. Ako se nalaziš u ovoj kategoriji, preporučujemo ti 6-pack 'Classic' - proziran kondom, tradicionalne kvalitete i klasične forme.

2. Ti si romantičar koji svoju odabranicu često iznenadi prigodnim cvijetom a ponekad i finom večerom. Navodno se dobro ljubiš (nećemo provjeravat) a uvijek se seksaš u krevetu jer je za tebe seks 'simfonija ljubavi', a uz to voliš da ti je udobno. Pardon, da je njoj udobno. Za tebe je Durexov 'Extra safe' koji se odlikuje easy on sistemom za jednostavniju primjenu i još bolje prianjanje. I što je najvažnije, extra si siguran da nećeš neplanirano postati – tata.

3. Faca si i to znaš. A znaju i one jer te stalno snimaju pogledima gdje god se pojaviš. Misle da si strašno seksi i macho a ti si samo totalno samouvjeren i imaš dovoljno iskustva da znaš kako partnericu dovest do nirvane. Kod tebe nema krivih koraka osim što ne trpiš prigovaranja jer si naravno – uvijek u pravu. Jedan od aduta takvih frajera je i 'Ultra thin' kondom koji upravo zato jer je posebno tanak omogućuje potpunu ekstazu.

4. Tebe je zapravo nemoguće svrstat u neku kategoriju. Moglo bi se reći da si party animal iako bi te tvoje bivše možda i drugačije nazvale. Uvijek u centru pažnje svakog društva, pričljiv, šarmantan, pun provjerenih uleta, opušten. Nije ti nikakav problem zavesti, a avantura ti je krsno ime. Seks s tobom je nalik laboratorijskom eksperimentu – nikad ne znaš kako će ispast i baš je zato ludo zabavno! Da bi zabava bila potpuna svakako pripremi 'Funmix', Durexov paket koji sadrži 6 prezervativa (naborani Pleasuremax, Performa za dužu igru i već spomenuti Ultra Thin) te dva prigodna lubrikanta.