sienna miller

U Parizu dva mjeseca nakon poroda: Hit kaput iz Manga i savršene gležnjače koje nosi godinama

05.03.2024 u 09:33

  • +3

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: REBECA CAMARA / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Najotmjenija poznata lica okupila su se u Parizu povodom prestižnog pariškog tjedna mode. A među njima je i Sienna Miller, modna ikona koja nastavlja oduševljavati stajlinzima u kojima kombinira stil pariške cool djevojke sa svojom prepoznatljivom preppy estetikom. Prava modna poslastica

Britanska glumica i manekenka Sienna Miler vrlo brzo se oporavila nakon rođenja svog drugog djeteta i nakon svega dva mjeseca vratila se na scenu, a s njom se vratio i njezin prepoznatljiv modni stil kojim nastavlja oduševljavati.

Za šetnju ulicama Pariza u društvu starije kćeri Marlowe, koju je dobila u vezi s bivšim partnerom, glumcem Tomom Sturridgeom, Sienna je posegnula za nenametljivom i lakom kombinacijom pariškog cool stila i njezine prepoznatljive preppy engleske estetike.

Dobro raspoložena i sa osmijehom od uha do uha 42-godišnja glumica koja je u siječnju rodila djevojčicu koju je dobila sa svojim 27-godišnjim dečkom Olijem Greenom, izgledala je blistavo u besprijekoro chic kompletu.

I ovog puta uspješno je spojila trendovske s vječnim preppy komadima. Osnovu stajlinga činile su bež hlače širih nogavica i visokog struka, savršene za prikrivanje trbuščića i žuta bluza, ali pažnju su ipak ukrali dodaci i genijalni kaput. Sivi oversized kaput Sienna je pronašla u jednom od najpopularnijih high street brendova – Mangu.

Sašiven od mješavine vunene tkanine ovaj model uspješno spaja chic komponentnu s poslovnim look, a dolazi u dvije boje, sivoj i maslinastoj. Odlikuje ga overiszed look, midi duljina, ovratnik s reverom i V-izrezom te dugi rukavi s manžetama na kopčanje.

Sienna je na ramenu nosila Chloe torbu ovalnog dizajna s metalnim prstenima i tankim remenom, savršenom za nošenje na ramenu ili preko tijela, a dolazi iz nove kolekciju za jesen 2024. Našle su se tu i Aoye wear sunčane naočale za dozu glamura, a posebnu pažnju ukrale su cipele.

Dizajn gležnjača s četvrtastom, čvrstom petom, zatvaračem sa strane i kopčom na gležnju potpisuje Derek Lam, a ovaj model u bordo boji, koja se ove sezone vratila na velika vrata, Sienna nosi još od 2018. godine.