PRINCEZA SOFIA

U ovoj prekrasnoj cvjetnoj haljini nikako ne možete proći nezapaženo

29.06.2023 u 09:54

  • +5

Princeza Sofia

Izvor: Profimedia / Autor: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Sofia, supruga švedskog princa Carla Philipa, u svakoj prigodi iznova potvrđuje da je svladala modne lekcije s najboljim ocjenama

Majka troje djece njeguje elegantan modni stil, a haljine, osobito one cvjetnih uzoraka, bez sumnje su među njezinim najdražim opcijama.

Da su cvjetne haljine ljetni must have te idealne za brojne prigode, dokazala je i lijepa Šveđanka.

Upravo su takve haljine odličan izbor i za one dobro poznate situacije u kojima ne znamo što bismo odjenuli, a sjajno izgledaju bez obzira nosite li ih s espadrilama, natikačama, tenisicama, ravnim sandalama...

PRINCEZA SOFIA

Za svaki stas: Divna haljina švedske princeze isplativa je modna investicija

Pogledaj galeriju

Supruga princa Carla Philipa očarala je u još jednom fantastičnom modnom izdanju u nježnim tonovima ružičaste prilikom posjeta festivalu Funkisfestivalen u Stockholmu.

Članica švedske kraljevske obitelji izgledala je kao da je upravo sišla s modne piste u zadivljujućoj haljini maxi duljine s potpisom norveškog brenda byTiMo, koja je kao stvorena za nju.

Kreaciju, koja bi se svidjela svakoj ljubiteljici ženstvenog modnog stila, upotpunila je torbicom Sicily talijanskog dvojca Dolce&Gabbana u pastelnoj nijansi ružičaste.

Besprijekorna frizura s prepoznatljivim blagim valovima i diskretan make up zaokružili su ovaj ljetni stajling nadahnut skandinavskom estetikom.