jennifer lawrence

Jednostavan, a tako dobar stajling: Zbog ovoga balerinke baš nikada neće izaći iz mode

04.01.2024 u 15:24

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence stajlinzima redovito privlači pažnju, a svojom najnovijom kombinacijom potvrdila je povratak nekad vrućeg i sveprisutnog trenda iz 2010-ih. Jeste li spremni za ležernu eleganciju?

Protekla godina bila je godina sjajnog stila Jennifer Lawrence, a neki od njezinih najupečatljivijih kombinacija sastojale su se od sjajno spojenih basic komada. Bilo je teško ne zamijetiti da Jennifer voli dobro krojene kapute iz The Rowa i strukturirane hlače. Međutim, najuočljivije je da njezini noviji stajlinzi podsjećaju na vladavinu poslovno casual stila iz 2010-ih.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Sada bismo taj stil nazvali korporativnim, ali tada je taj trend popularizirao sakoe stilizirane upečatljivim ogrlicama i balerinke koje su se nosile izvan ureda kao dio svakodnevnih ležernih kombinacija. A Jennifer Lawrence posebno voli balerinke, a pokazala je to spojivši ih s monokromatskim stajlingom, potvrđujući da ove nedvojbeno bezvremenske cipele neće uskoro nestati s modne pozornice. Štoviše, približavanjem proljeća, viđat ćemo ih sve češće.

  • +2
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I ovog puta Jennifer je zadržala jednostavan izgled te je nosila monokromatski look koji se sastojao od kožnog sakoa, slip suknje, džempera i ravnih balerinki. Njezin kožni sako, koji dolazi s potpisom The Rowa, brenda koji predvodi tihi luksuz, zajedno s balerinkama od antilopa, dodali su zanimljivu teksturu cjelokupnom stajlingu. Ostatak stajlinga glumica je zadržala u minimalističkom tonu, dodavši samo nekoliko zlatnih ogrlica, a plavu kosu nosila je valovito raspuštenu.

STAJLING BEZ GREŠKE

Jennifer Lawrence modno zablistala: Vječnu haljinu spojila s kaputom u hit boji sezone

Pogledaj galeriju