za odlazak u park

Ovo se zove tihi luksuz: Jennifer Lawrence pokazala tako jednostavan stajling 'paprene' cijene

28.12.2023 u 19:45

  • +4

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-STOIANOV / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, 33-godišnja Oskarovka i jedna od najzaposlenijih glumica svoje generacije, 'uhvaćena' je kako uživa Coldwater Parku na Beverly Hillsu. A pri tome nije mogla proći nezapaženo ni njezina modna kombinacija

Jennifer Lawrence izgledala je spremna za modnu pistu kada je izašla u Beverly Hillsu, ali zapravo je krenula u park sa svojim jednogodišnjim sinom Cyjem. Dok se odijevala za ležerno poslijepodne 33-godišnja glumica odlučila se za čisti tihi luksuz. Tako jednostavno, a tako skupo.

Crni kožni sako brenda The Row (5380 eura) odjenula je preko Celine traper košulje (850 eura), a svoj je izgled upotpunila širokim crnim parom Loewe hlača (895 eura) i kožnim natikačama krem boje također od The Rowa (615 eura).

Što se tiče modnih dodataka, zvijezda filma 'Cura za sve' također se držala jednostavnog izgleda. U ruci je nosila svijetlosmeđu kožnu torbu iz The Rowa (1035 eura) i nabacila Loewe plavo obojene sunčane naočale (280 eura) kao dodatni statement komad.

Iako je njezin stajling dosega iznos nešto viši od devet tisuća eura, Jennifer je uspjela izgledati vrlo ležerno te je ponovno dokazala zašto se upravo nju vrlo često ističe kao predstavnicu tihog luksuza, modnog pokreta koji je posljednjih sezona osvojio modni svijet.

Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Nema sumnje, Jennifer skupi dizajnerski komadi nisu nepoznanica. Samo prošle godine viđena je u komadima Toma Forda, Proenze Schouler i Bottega Veneta. Također je prisustvovala zabavi prije dodjele SAG Awards 2023. odjevena u duboko dekoltiranoj Alaïa haljini.

Ipak, uživa i u stvarima koje su pristupačnije. Osim što često nosi klasične Adidas tenisice, također je primijećena kako nosi torbe najnovijeg holivudskog 'It' brenda, Aupen, koji svoje sanjive dizajne prodaje za manje od 360 eura.