ODLIČAN STAJLING

U ovoj čarobnoj haljini izazvala je pravu pomutnju

26.04.2017 u 12:46

Bionic
Reading

Zavodljiva Margot Robbie, koja se proslavila ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, zablistala je na događanju pod nazivom Time Gala u New Yorku

Sve su oči bile uperene u prelijepu Australku koja je u čarobnoj haljini bila zvijezda ove svečanosti.

Lijepa plavuša koja se našla na Timeovu popisu 100 najutjecajnijih osoba na svijetu ove godine, ostavila je bez daha u fantastičnoj kreaciji kuće Prada. Zgodna 26-godišnjakinja izgledala je poput kraljice u originalnoj haljini s raznobojnim prišivenim perlicama.

Ova elegantna toaleta s golim leđima i blagog A-kroja istaknula je glumičin besprijekorni struk, a stajling za peticu upotpunila je elegantna frizura i decentan make-up. Malo nakita i ružičasti clutch od satena savršeno su se uklopili u ovaj glamurozan outfit.  

  • +9
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Margot, koju smo gledali u filmu 'Sucide Squad', na popisu časopisa Time našla se u biranom društvu uspješnih osoba poput holivudskih zvijezda Emme Stone, Ryana Reynoldsa i Jamesa Cordena.

Inače, mladu glumicu pohvalio je Martin Scorsese, redatelj 'Vuka s Wall Streeta'.

'Margot je sjajna u svemu što radi i još će nas tek zadiviti. Ona potpuno ulazi u svaki lik koji glumi', kazao je Martin dodajući kako Margot ima smisao za humor ravan Carole Lombard i snagu neponovljive Joan Crawford.

Inače, glumica koja je imala angažman u poznatoj australskoj seriji 'Susjedi' od 2008. do 2011., udala se prošlog prosinca za britanskog redatelja Toma Ackerleyja.