VJERNA SVOM STILU

U omiljenoj boji od glave do pete: Đurđa Tedeschi zna kako se istaknuti u moru turista na Stradunu

14.08.2021 u 15:41

Bionic
Reading

Iako ne zazire od ideje nošenja komada s uzorkom i drugim bojama, dugi niz godina omiljeni odabir bivše hrvatske sutkinje čine komadi u (ne) boji, a kojima je svoju naklonost iskazala i ove subote na dubrovačkom Stradunu

Crnu boju brojni povezuju s hladnim mjesecima u godini, no rado je viđen 'gost' i tijekom toplijih dana, a rijetkim bojama kao štp je crna polazi za rukom darovati elegantan, minimalistički i decentan dojam ljetnim stajlinzima.

Svojim modnim primjerom navedeno potvrđuje i domaća ikona stila, Đurđa Tedeschi. Njezina posljednja modna kombinacija nije uspjela proći nezapaženo na užarenom Stradunu, a kojom se i ovoga puta uspješno istaknula u moru turista tijekom ljetne sezone.

  • +5
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nekadašnja sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija poznata je po vještom balansiranju između elegancije, udobnosti i modne avangarde, a potvrdila je to i ovim izdanjem u haljini asimetričnoga kroja, a koju je laskavim odabirom učinio detalj debelog, kožnog remena.

Uz prozračnu haljinu jedinstvenoga kroja, Tedeschi je kombinirala crne japanke s vezicama po uzoru na rimljanke, a i ovoga puta odlučila se za svoje omiljene dodatake – šešir i naušnice avangardnog dizajna.

Kako sve ne bi ostalo isključivo na crnoj boji pobrinula se odabirom velikoga modela torbe u znaku crveno-bijelih prugica.