UDOBNOST PRIJE SVEGA

U japankama na crvenom tepihu: Uma Thurman plijenila poglede na velikoj obljetnici 'Paklenog šunda'

19.04.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Točno 30 godina prošlo je od premijere danas kultnog filma 'Pakleni šund' redatelja Quentina Tarantina. Njegova glumačka postava, predvođena Johnom Travoltom i Umom Thurman, okupila se na svečanom obilježavanju okrugle obljetnice

Posljednjih godina rijetke su prilike u kojim holivudsku zvijezdu Umu Thurman možemo ugledati na svečanim događanjima, no za veliku obljetnicu filma 'Pakleni šund' učinila je iznimku.

Sa glumcima Samuelom L. Jacksonom i Johnom Travoltom, 53- godišnja Thurman pojavila se na novom izdanju Annual TCM Classic Film Festivala, poziravši u posve netipičnom modelu obuće za crveni tepih.

  • +3
Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Udobnost prije svega očiti je moto zvijezde 'Paklene šunda', što je dala do znanja odabirom crnih japanki s ravnim potplatom.

Posljednjih sezona, elegantne inačice ovog sinonima za ljetne mjesece slove za veliki trend, što je slučaj i ove godine.

Verzija japanki za kakvu se odlučila Thurman savršeno se uklopila u crni look, postignut kompletom od predimenzionirane košulje i odgovarajućih hlača, sa metalnim naglascima u znaku efektnog pojasa i masivnih naušnica.

Crna verzije torbice Baguette s potpisom brenda Coperni također se isticala u stajlingu 53- godišnje holivudske zvijezde o čijim izdanjima, kada se odluči pojaviti na svečanim događanjima, redovito brine proslavljena stilistica Kate Young.