LAETITIA CASTA

U haljini koja nikad ne izlazi iz mode: Zanosna Francuskinja sve je bacila u drugi plan

29.08.2023 u 12:25

  • +2

Laetitia Casta

Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Guericolas / MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Predsjednica žirija ovogodišnjeg izdanja Festivala frankofonog filma u Angoulêmeu, Laetitia Casta, pojavila se u vrhunskoj bijeloj haljini tijekom svečane ceremonije zatvaranja s tradicionalnom dodjelom nagrada

Šesnaesto izdanje Festivala frankofonog filma u Angoulêmeu završilo je ove nedjelje, 27. kolovoza, tradicionalnom ceremonijom zatvaranja. Ovogodišnjim izdanjem predsjedala je poznata francuska manekenka i glumica Laetitia Casta, na svečanoj ceremoniji hipnotizirajući okupljene u bijeloj haljini slip kroja te s nekoliko cvjetnih motiva.

Izuzetno profinjen model, ispleten asimetričnim remenčićima, 45-godišnja Francuskinja dopunila je svjetlucavim sandalama na petu i parom visećih dijamantnih naušnica. Izgled koji je istovremeno nježan i minimalistički savršeno odgovara osobnosti ove slavne dame koja i danas nerijetko prošeta pistom za renomirane dizajnerske brendove.

Tijekom godina bavljenja modelingom, Casta je krasila više od 100 naslovnica magazina, a jedna od najpoznatijih i najkontroverznijih ona je snimljena 1998. godine za magazin Rolling Stone, kada je imenovana 'najseksi ženom svijeta'.