DOZA INSPIRACIJE

Ovi predmeti dominiraju domovima chic Francuskinja, a jasno je i zašto

10.04.2023 u 18:05

Bionic
Reading

Za ostatak svijeta uvijek je bilo teško, ako ne i nemoguće, odrediti što francuski stil odijevanja čini tako neodoljivim. Isto se može reći za način na koji ukrašavaju svoje domove u Francuskoj

Kao i njihova odjeća, interijer chic Francuskinja ima određenu nonšalantnost - komadi u njihovim domovima obično izgledaju nasumično spojeni, ali uvijek uspijevaju odisati onom neodredivom cool vibrom.

Francuskinje vole specifično uređenje doma, a ono bi se definitivno moglo smatrati odskočnom daskom za postizanje onog bezbrižnog je ne sais quoi izgleda koji poznajete i volite.

  • +4
Interijeri Izvor: Profimedia / Autor: Andreas von Einsiedel / Alamy / Alamy / Profimedia

Iznenađujuće, ti komadi uključuju namještaj koji možda već posjedujete. Iako možda očekujete da će francuski influenceri izbjegavati trendove i krenuti svojim putem, njihovi računi na Instagramu dokazuju da ne samo da su svjesni stvari koje vole dame diljem svijeta, već primjenjuju mnoge od njih.

Najbolji primjer toga je dobro poznat (i često dokumentiran) trend dekoracija u obliku tijela, koji je eksplodirao velikim dijelom zahvaljujući dizajnerici Anissi Kermiche i njezinim, danas sveprisutnim, vazama. Ako ste mislili da će Francuzi biti imuni na ovaj trend, pogrešno ste mislili. Zapravo, čini se da njihova opsesija keramikom koja imitira siluetu ženskog tijela nema granica.

Uz njih, kod najotmjenijih stanovnica Francuske možete otkriti neke manje očekivane predmete. Sjajni skulpturalni stolci, naprimjer, trenutno se mogu vidjeti posvuda u njihovim domovima.

Bez obzira na to jesu li kućni predmeti koje vole francuske influencerice već popularni diljem svijeta ili to tek trebaju postati, ostaje činjenica da ih stanovnici ove zemlje uvijek uspiju stilizirati na najotmjeniji način koji možete zamisliti.

Žičana rasvjetna tijela

Namještaj od trske

Dekor u obliku tijela

Pampas

TV klupe iz perioda moderne sredinom stoljeća

Modularni držači za svijećnjake

Sjajni skulpturalni stolići