CHARLOTTE CASIRAGHI

U Chanelu od glave do pete: Unuka Grace Kelly plijenila elegancijom u chic haljini od tvida

21.11.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Članovi monegaške kneževske obitelji i ove su godine svečano obilježili Nacionalni dan kneževine Monako na kojemu su dame plave krvi poput Charlotte Casiraghi plijenile posebnu pozornost

Kako u jutarnjim tako i u večernjim satima ovoga vikenda, dame iz monegaške kneževske obitelji plijenile su pozornost svojim modnim odabirima u Monte Carlu.

U ulozi glasnogovornice i ambasadorice modne kuće Chanel, 36- godišnja unuka holivudske dive Grace Kelly očekivano je nosila kreacije ovog poznatog francuskog brenda. I dok se u jutarnjim satima obilježavanja Nacionalnog dana kneževine Monako pojavila u kultnom Chanelovom odijelu od tvida, njezin večernji odabir činila je haljina od istog materijala kojeg je proslavila slavna Coco Chanel.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Uz supruga Dimitrija Rassama i članove obitelji, Charlotte se na gala večeri u Monte Carlu pojavila u haljini od crvenog tvida predstavljenoj u pre-fall kolekciji Chanela, kombiniravši ju s crnim komadima poput lakiranih sandala s oblim vrhom i prošivenom torbicom brenda.

Klasičnom frizurom punđe i efektnim naušnicama zaokružila je svoje svečano izdanje, a za haljinu s potpisom Chanela odlučila se i njezina majka, monegaška princeza Caroline, odlučivši se za model predstavljen u prošlogodišnjoj haute couture kolekciji za sezonu jesen/zima.