MAJA PETRIN

'U bolnicu sam stigla u posljednji tren'

22.10.2009 u 09:50

Bionic
Reading

Maja Petrin je praktički prehodala infarkt, uvjerena da je riječ o virozi u kombinaciji s križoboljom, a u bolnicu je stigla u zadnji čas

'Oko tri sata ujutro iz sna me trgnula strahovita bol u prsima i leđima. Nikad takvo nešto nisam osjetila. Kako sam nedavno preboljela virozu, pomislila sam da mi se bolest vratila te da sam se uz to i ukočila', rekla je za Gloriju zagrebačka glumica Maja Petrin (37), koja je prošli tjedan doživjela srčani udar.

Ni ne pomislivši na nešto tako strašno, Maja nije nazvala Hitnu pomoć, već je odlučila prespavati bol. Budući da joj ni sutradan nije bilo bolje, uputila se u Vinogradsku bolnicu gdje su joj razbili ugrušak koji je izazvao srčani zastoj.

'Zahvat je prošao bezbolno. Kasnije su mi liječnici objasnili da mi je srce prilično uništeno jer sam predugo ostala doma i da sam, zapravo, stigla u posljednji trenutak da mi spase život.'

S obzirom da je posljednjih mjeseci živjela urednim životom, Maja za srčani udar krivi cigarete kojih se odlučila odreći. Očekuje da će oporavak potrajati nekoliko mjeseci.