STILIST GRUBNIĆ

U svom stilu: Svi govore o ovoj kreaciji Maje Šuput koja je nesvakidašnji hibrid haljine i kombinezona

16.12.2019 u 15:36

Bionic
Reading

Maja Šuput Tatarinov ne krije koliko uživa u modnim eksperimentiranjima pa je podignula temperaturu na polufinalnoj večeri popularnog showa 'Supertalent'

Plavokosa Zagrepčanka često nosi kreacije kakve bi se malo tko usudio nositi, a svoju je specifičnu modnu estetiku ponovno pokazala u polufinalnoj večeri 'Supertalenta' u pripijenoj haljini koja je mnoge iznenadila.

U kreaciji koja je s jedne strane izgledala kao haljina, a s druge kao kombinezon, Maja Šuput Tatarinov izazvala je kao i obično podijeljene reakcije.

Kako bi ovaj ekstravagantni look dodatno naglasila Maja je stajling zaokružila dramatičnom frizurom kakve se ne bi posramile ni zvijezde američkih soap opera iz 80-ih poput 'Dinastije' ili 'Dallasa', a i naglašena šminka je pratila ovu retro priču 40-godišnje glazbenice.

Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Dakako, komplimenata nije nedostajalo pa su se samo redali komplimenti poput: 'Predivna', 'Frizura top', 'Prelijepa si', 'Izgledaš kao milijun dolara'...

Za ovaj glamurozni look, zaslužan je Majin prijatelj i stilist Marko Grubnić koje je poželjela rođendan dirljivom porukom.

'Happy birthday my love. Mom bratu, prijatelju, modnom genijalcu, privatnom i poslovnom osloncu, osobi koja me najviše puta skinula i obukla... Nek si mi živ i zdrav, sve ostalo ćemo nekako, kao i do sada. I da, nadam se da ćeš zauvijek imati inspiracije za prekrasne haljine u kojima posljednjih 15 godina šetam. Love you babe @markogrubnic', poručila je Maja Grubniću.

Kako je najavljeno, finale 'Supertalenta' u kojem je Maja članica žirija, održat će se 23. prosinca.