STATEMENT IZGLEDA

Nije joj uspjela odoljeti: Severina novi stajling začinila omiljenom torbicom Meghan Markle

15.10.2022 u 18:20

Bionic
Reading

Nastupe i nove projekte splitska pjevačica redovito najavljuje fotografijama pažljivo osmišljenih stajlinga, a posljednji u nizu začinila je omiljenom dizajnerskom torbom čija je ponosna vlasnica od 2019. godine

Ovoga vikenda Severina se zaputila do austrijskog Linza gdje je održala jedan od svojih mnogobrojnih koncerata, a njega je najavila novim setom modnih fotografija nastalih u splitskoj Dioklecijanovoj palači.

Stajlinzima splitske pjevačice redovito dominiraju jedni od najpoželjnijih komada na modnoj sceni, što je i ovoga puta bio slučaj.

Bijelu koimbinaciju stvorenu od košulje, hlača visokog struka i gležnjača, naglasila je smeđom pelerinom, ali I brojnim efektnim dodacima poput prepoznatljivog modela torbe dizajnerice Gabriele Hearst.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Riječ je o modelu 'Nina' koju posjeduje i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, a čija cijena iznosi od oko 14 tisuća kuna. S ovom efektnom torbicom u ruci, Severina se premijerno pojavila 2019. godine na premijeri predstave ‘Prvi Srbin u Hrvatskoj’, a od tada ju nosi u brojnim prilikama.

Ova torbica ujedno je i jedna od najpopularnijih iz radionice poznate urugvajske dizajnerice, a njezine ekskluzivne verzije od krokodilske kože drže cijenu od nevjerojatnih 108.000 kuna, zbog čega je zaradila usporedbe s planetarno popularnim Hermesovim modelima Birkin i Kelly.