DAMA U CRVENOM

Trudna Pippa Middleton skriva trbuščić ispod lepršave haljine

28.05.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Mlađa sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, i njezin suprug James Matthews viđeni su na otvorenju teniskog turnira Roland Garros u Parizu, gdje su stigli chic odjeveni i potpuno opremljeni za sate uživanja u tenisu koji oboje vole. Pippa, koja je trenutno trudna s prvim djetetom, prikrila je trbuščić trendi retro haljinom idealnom za proljeće

Pippa Middleton i suprug James Matthews stigli su u Pariz povodom Roland Garrosa, a prvi teniski meč kojim je otvoren turnir nikako nisu željeli propustiti. 34-godišnja sestra vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, viđena je na tribinama u društvu supruga s kojim je cijelo vrijeme razmjenjivala nježne dodire.

Par je, kao i uvijek kada se pojave u javnosti, izgledao besprijekorno dotjeran od glave do pete. Dok je James nosio bež hlače, bijelu košulju i plavo odijelo koje je uskladio s mokasinkama i začinio neizostavnim bijelim šeširom, zaštitnim znakom svakog teniskog dress codea, trudna Pippa zablistala je u lepršavoj crvenoj haljini cvjetnog uzorka i trendi vintage kroja s potpisom brenda Ralph Lauren.

  • +28
Pippa Middleton i James Matthews Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trendi haljina koju obožavaju zaljubljenice u modu diljem svijeta može se naći u gotovo svakoj high street trgovini, a Ralph Laurenova haljina koju je odabrala Pippa prodaje se po cijeni od oko 3.000 kuna (£349). Crvenu midi haljinicu mlađa sestra Kate Middleton začinila je bijelim espadrilama na punu petu koje se vežu oko gležnja s potpisom brenda Castaner te efektnom i trendi slamnatom torbicom brenda Boho Bags.

Uz Ray Ban sunčane naočale i neizostavni slamnati šešir Roland Garrosa kojima se lijepa trudnica štitila od sunca, nije zaboravila ponijeti ni bočicu vode kako bi bila sigurna da će tijekom trajanja meča popiti dovoljnu količinu tekućine. Inače, Pippa je poznata kao veliki pobornik zdravog života. Samo nekoliko dana prije nego što je otkriveno kako ona i James očekuju dijete, Pippa je viđena ispred poznate teretane kako izlazi s aktovkom, vjerojatno prepunom programa prehrane i vježbanja te nutricionističkih savjeta i trikova.

Godišnje članstvo u teretani KX u koju odlazi Pippa iznosi 8.000 funti, a njezini polaznici su i zvijezde poput Hugha Granta i Eddieja Redmaynea.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia