DVOJBEN ODABIR

Maja Šuput nabacila haljinu s uzorkom zbog kojeg je Pippa Middleton postala predmet sprdnje

21.05.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije svojih modnih izdanja

Popularna se pjevačica koja blista otkad je pronašla ljubav u zagrljaju Nenada Tatarinova, pohvalila pravim proljetnim izdanjem koje je odabrala za odlazak na put u zagrebačkoj zračnoj luci.

Maja se pohvalila mini haljinom tirkizne boje s cvjetnim uzorkom koju je upotpunila trendi detaljima: bombericom, sandalama s tankim remenčićima na vezivanje i upečatljivom torbom u nijansi kraljevski plave boje.

Plavokosa glazbenica stajling je začinila i velikim sunčanim naočalima, a za ovaj zanimljiv stajling odmah je dobila bezbroj komentara.

Nekima pak nije promaknula nevjerojatna sličnost uzorka Majine haljine i cvjetnog dezena na haljini Pippe Middleton Matthews koju je nosila na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

—Who wore it better? 😅 #royalwedding2018

Objavu dijeli ~Rosa~ (@vanillaskygirl)

Premda rijetko kad griješi u svojim modnim odabirima, Pippin izbor outfita za vjenčanje godine koje se odvijalo u Windsoru, na društvenim su mrežama mnogi nazvali potpunim promašajem.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea koja sa suprugom Jamesom Matthewsom iščekuje svoje prvo dijete u listopadu, odjenula je nes(p)retan dezen haljine zbog kojeg je već postala predmet sprdnje na svim društvenim mrežama

Budući roditelji su u kapelicu St.Georgea stigli odmah nakon Pippinih roditelja, Carole i Michaela Francisa Middletona, a ono što je svima brzo zapelo za oko je nespretan stajling inače uvijek dotjerane Pippe.

34-godišnjakinja je odjenula midi haljinu dugih rukava u mint nijansi sa svijetlim cvjetnim uzorkom koju potpisuje brend The Fold, a kojem rado nose Kate Middleton kao i brojne druge zvijezde i pripadnice visokog društva.

Zbog cvjetnog dezena, Pippa je izazvala burnu raspravu među tviterašima, a mnogi su je usporedili su je s poznatim pićem 'Arizona Green Tea' čija grafika ima identičan dizajn kao i na Pippinoj haljini. Kreativci su čak smislili i slogan: 'Pippa Middleton sponzorirana od strane Arizone (zahvaljujući svome ocu)'.