COOL KOMBINACIJA

Trudna Pippa Middleton ponovno očitala lekciju iz stila

04.06.2018 u 20:31

Bionic
Reading

Pippa Middleton Matthews, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, kad je u pitanju odijevanje ništa ne prepušta slučaju, pa ne čudi da je modni kritičari često svrstavaju među najbolje odjevene Britanke

Iako su se mediji na Pippu obrušili zbog nespretnog odabira haljine cvjetnog uzorka koju je nosila na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, mlađa sestra Kate Middleton je u nekoliko prigoda popravila loš dojam dokazavši kako ima stila.

Pippa koja sa suprugom, britanskim biznismenom Jamesom Matthewsom, kako se šuška, iščekuje prinovu u listopadu, 'diplomirala' je sportsku eleganciju, stil koji joj sjajno pristaje i u trudnoći.

  • +9
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako joj se trbuščić tek nazire, mlađa sestra Kate Middleton, poznata po svojem zdravom načinu života, prošetala je Londonom u neodoljivoj kombinaciji u kojoj je privlačila poglede.

  • +28
Pippa Middleton i James Matthews Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Klasično, ali mladenački, Pippa je uspješno spojila udobne ljetne hlače popularnog gingham uzorka sa sportskim sakoom u kraljevski plavoj i odgovarajućim mokasinama od brušene kože.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednostavan dnevni stajling zaokružile su moderne sunčane naočale i praktična mini torbica.

Inače, Pippa i James Matthews vjenčali su se prošle godine u crkvi sv. Marka u romantičnom mjestu Englefield, nedaleko od doma obitelji Middleton, a njihovo je vjenčanje izazvalo veliko zanimanje.

Par se godinu ranije zaručio, a prinova, premda to još nije potvrđeno, navodno stiže na jesen.

Starija sestra Kate Middleton, majka troje djece, sigurno će zbog svog iskustva biti najveća potpora i pomoć trudnoj Pippi.

'Kate ima puno znanja o majčinstvu i roditeljstvu. Ona je kao hodajuća enciklopedija o djeci', rekao je za časopis UsWeekly jedan od izvora bliskih slavnim sestrama Middleton.