FASHION GURU

Tri žene, crno-bijela slika: Ljevičarke Rada Borić i Sabina Glasovac u crnom, a hercegovačka snajka Selak Raspudić u bukle kostimu

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 26.11.2020 14:09
  • Objavljeno 26.11.2020 u 14:08
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski Odbor za ravnopravnost spolova na čelu s političarkama Radom Borić, Marijom Selak Raspudić i Sabinom Glasovac ovog tjedna upozorio je na ovogodišnji porast kaznenih djela obiteljskog nasilja u Hrvatskoj, predloživši niz mjera za sprječavanje nasilja i pomoć žrtvama. Na modne odabire domaćih političarki za potrebe medijske konferencije osvrnuo se naš dežurni modni kritičar Fashion Guru

Tri žene, crno-bijela slika. Nakon vesele zelene kombinacije Sabine Glasovac, koja nije mogla proći nezamijećeno, ovaj put odlučila se za potpuno crni stajling. Njezina kolegica Rada redovito nosi crnu odjeću, a znamo da joj desnica nije najmilija.

Rada Borić, Marija Selak Raspudić i Sabina Glasovac

Rada Borić, Marija Selak Raspudić i Sabina Glasovac

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Jedina u crno-bijelom kostimiću bila je petit Selak. Hercegovačka snajka dobro se sredila u bukle kostimu. Možda je malo pretjerala s naloknanom kosom, ali kada vidimo da joj je šminka i dalje nepoznanica, onda dobro da je barem kosa bujna. Ali kada vidimo Sabinu i Radu, shvatimo da žene jednostavno imaju drugog posla i to mi je drago.

  • +9
  • +6

Konferencija za medije Odbora za ravnopravnost spolova

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Možda su se dame odjenule ovako tamno jer u ovoj našoj nazadnoj zemlji žene ispaštaju za svašta, tako da trebate biti još glasnije, a i sramotno je da se u 21. stoljeću još raspravlja o tome - možda bi im Markić bolje objasnila gdje im je mjesto i što trebaju nositi.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.