ISPLATI IH SE IMATI

Pronašli smo chic suknje kojima ćete s lakoćom postići efekt ravnog trbuha

05.03.2020 u 13:47

Bionic
Reading

Popularne high street trgovine svoju modnu ponudu već naveliko pune komadima namijenjenim novoj modnoj sezoni, a kada je riječ o suknjama posebna pozornost posvećuje se modelima laskave siluete, trendovskih krojeva i strateški postavljenih šavova kojima se postiže efekt ravnog trbuha

Tanka linija koja odvaja udobne traperice od mučenja upravo je ona koja ostaje ucrtana na koži kada ih skinemo. Netko je jednom rekao da prave oznake žena nisu strije nakon trudnoće ili tamni krugovi kao rezultat umora i multitaskinga, već ožiljci koji često pokazuju tiraniju određenih odjevnih komada.

U tom smislu, traperice visokog struka pružaju određenu ležernost i olakšanje u odnosu na skinny i plitke modele kakvi su veliku popularnost doživjeli početkom 2000-tih, baš kao što se viktorijanski trend haljina suprotstavio pripijenima. Neki modeli, poput hlača paper bag siluete, uzdižu stajling na viši nivo, a istodobno posebno laskaju liniji zahvaljujući detalju pojasa oko struka, no postavlja se pitanje što je sa suknjama?

Aktualni modeli suknji visokog struka s naborima, detaljima čvorova i strateški postavljenim šavovima čine čuda u postizanju vitkijeg izgleda struka i trbuha, a mnogobrojni high street brendovi svoju modnu ponudu, na radost brojnih dama, obogatili su upravo suknjama s navedenim značajkama.

  • +8
Laskave suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo