NISU ONE KOJE MISLITE

Tri riječi koje nikada ne smijete reći na prvom spoju!

17.06.2013 u 09:14

Bionic
Reading

Sve donedavno na prvim spojevima bila je zabranjena samo izjava 'volim te', a sada je na tom neformalnom popisu još jedna od tri riječi

Izlasci i pronalaženje partnera ili partnerice nije nimalo lagan posao. Posebno je teško u današnje vrijeme kada tehnologija s jedne strane otežava komunikaciju, a s druge strane je dodatno komplicira.

Upravo je tehnologija ta koja je nametnula tri nove riječi koje nikako ne biste smjeli reći na prvom spoju. Uz one tradicionalno zabranjene 'volim te', sada ne smijete reći ni – 'guglao/guglala sam te'.

Zašto su te tri riječi tako nepoželjne i opasne? Zato što u osobi koja je 'pretraživana' izazivaju osjećaj neugode, a o vama se može steći dojam da ste netko tko ima sklonost uhoditi druge ljude i njuškati po njihovu životu.

Naravno da to u najvećem broju situacija nije točno jer ljudi su znatiželjni i žele znati nešto više o osobi s kojom se nalaze, ali kod druge strane zaista se može javiti neugodan osjećaj nakon takve izjave.

Stručnjaci za ljubavne veze ističu da je zapravo pametno istražiti malo o osobi s kojom se nalazite, posebno ako je ne poznajete. No to neka bude vaša mala tajna – nipošto to ne otkrivajte drugoj strani!