Najpoželjniji komadi

Tri modela haljina bez kojih ne možemo zamisliti proljeće

08.03.2018 u 12:07

Bionic
Reading

Hladnoće su napokon popustile, a s prvim sunčanim zrakama odlučili smo vas upoznati s proljetnim komadima koji će dominirati narednih mjeseci. Bez ova tri modela haljina ne možemo ni zamisliti proljeće koje već kuca na vrata

Nedavno smo za vas pronašli haljine za svaku figuru uz koje će proljeće biti još ljepše, a sada ćemo vas upoznati s haljinama koje nikako ne smijete izostaviti sa svoje šoping liste. S prvim zrakama sunca i vjesnicima proljeća na površinu su isplivali i trendovi kojima ćemo narednih mjeseci biti doslovno opsjednuti, a u centru pažnje našla su se tri modela haljina: haljine jarkih boja, haljine s cvjetnim uzorkom i haljine retro kroja.

Predstavljamo vam tri veličanstvena modela koji će vladati proljećem:

1. Haljine jarkih boja

Jedan od najvećih proljetnih trendova ove godine, kako na modnoj pisti, tako i na gradskim ulicama, jarke su boje, toliko zasićene da će vam gotovo biti potrebne i sunčane naočale kako ne biste oštetili vid. Znate onu tetu s reklame za deterdžent za pranje rublja, za kojom se svi u čudu okreću jer ima nevjerojatno crvenu haljinu koja bode u oči? E pa to je cilj ovog proljeća, da odjeća koju nosite pršti jarkim bojama. Haljine u jarkim bojama već su osvojile svjetske trendseterice koje neumorno prate modne trendove.

  • +5
Haljine jarkih boja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

2. Haljine s cvjetnim uzorkom

Što je proljeće bez lepršavih haljina cvjetnog uzorka? Ako u svom ormaru nemate jednu ovakvu haljinu, imate sreće što ne postoji modna policija. Umjesto haljinica, radije odaberite one midi ili maksi kroja koje su posljednjih sezona veliki hit. I ne zaboravite, što šarenije, tim bolje. Umjesto vrtoglavih štikli koje su jedno veliko 'ne' u kombinaciji s dugačkim lepršavim haljinama, radije kombinirajte neke od ovih trendi tenisica koje će dominirati narednih mjeseci.

  • +5
Haljine cvjetnog uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

3. Haljine retro kroja

Happy Easter 💐 pic @sandrasemburg

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Slavne ljepotice potpuno su poludjele za retro haljinama puf rukava, modelima na preklop ili onima na kopčanje, chic točkastog ili cvjetnog uzorka ili pak s printom trešnjica. Jedna od vodećih dizajnerica retro haljina koje obožavaju slavna imena poput Selene Gomez, Jennifer Garner i mnogih drugih je Francuskinja Jeanne Damas, osnivačica modnog brenda Rouje. Ovaj trend potpuno je okupirao i misli vodećih svjetskih modnih kuća, a u high street dućanima također je sve više ovakvih modela haljina.

  • +5
Haljine retro kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako ste propustili vidjeti najljepše haljine za svaku figuru koje smo za vas izdvojili iz ponude, svakako zavirite u galeriju i potražite za sebe onu u kojoj ćete zablistati ovog proljeća.

  • +110
Haljine za svaku figuru idealne za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije