POSEBNA PONUDA

Tri mjeseca na probu je tvoje

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.04.2011 10:40
  • Objavljeno 13.04.2011 u 09:41
bnet_slika

bnet_slika

Izvor: tportal.hr / Autor: bnet

Od danas postojeći i budući korisnici B.neta mogu isprobati usluge tvrtke – kabelsku televiziju, internet, telefon - po posebno povoljnim cijenama i uz dodatne pogodnosti. U akciji Tri mjeseca na probu je tvoje pogodnosti mogu ostvariti i postojeći korisnici koji žele nadograditi svoj postojeći paket usluga novima, kao i posve novi korisnici. Akcija vrijedi do 1. svibnja ili do isteka zaliha opreme koja je predviđena za ovu akciju

Novi korisnici koji se odluče za 3D paket koji uključuje sve tri osnovne usluge ostvarit će pravo na njegovo korištenje tijekom promotivna tri mjeseca – svibnja, lipnja i srpnja – za samo jednu kunu mjesečno.
Oni koji iskoriste ponudu također će moći besplatno gledati i sve proširene i dodatne televizijske pakete u trajanju od mjesec dana te će tri mjeseca moći besplatno iznajmljivati filmove iz kategorije HBO On Demand u B.net Videoteci. Usluga Videoteke također će biti uključena bez posebne naknade (najam filmova se plaća), a i brojne Karaoke sadržaje u Videoteci, koje će moći koristiti besplatno.
Nakon isteka tri mjeseca probnog korištenja po povoljnoj cijeni, korisnici mogu potpisati ugovor za 3D uslugu i pojedine dodatne usluge koje su imali prilike probati – poput HBO On Demand i Proširenog ili tematskih paketa programa – te se pak mogu odlučiti za korištenje samo jedne ili dvije usluge.
U sklopu ove posebne ponude, i postojeći korisnici imaju prilike nadograditi svoje trenutačne pakete novom uslugom ili uslugama; primjerice, korisnici samo jedne usluge mogu aktivirati 3D paket po promotivnoj cijeni od 79,65 kuna tijekom tri mjeseca, pri čemu također ostvaruju pogodnosti namijenjene novim korisnicima (poput tri mjeseca besplatnog korištenja HBO On Demand, pristupa Videoteci i besplatnih Karaoka).

Više informacija o akciji Tri mjeseca na probu je tvoje korisnici mogu saznati na www.bnet.hr ili pozivom na besplatni telefon 0800 13 13.

B.net na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Youtube
Slideshare

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi