ODLIČNA VIJEST

Trendseterice zadovoljno trljaju ruke: Mango je lansirao svoju prvu liniju sportske odjeće, i to u pravom trenutku

28.10.2020 u 15:04

Bionic
Reading

Ako je 2019. bila godina zabava i proslava, 2020. to definitivno nije. Zahvaljujući aktualnoj pandemiji, haljine smo mahom zamijenili udobnim hlačama i trenirkama pa nije ni čudo da nas vijest o lansiranju Mangove kolekcije sportske odjeće toliko razveselila!

Vjenčanja, domjenci, koncerti i zabave svih vrsta odgođene su do daljnjega pa nam ne preostaje ništa drugo nego oboružati se ležernom odjećom za posao i treninge (kod kuće). Umjesto haljina i štikli sve više trendseterica poseže za trenirkama i tenisicama, stoga je u pravo vrijeme stigla nova modna poslastica iz Manga.

Španjolski high street div lansirao je u prodaju svoju prvu sportsku kolekciju o kojoj se već naveliko priča. Mango Active kolekcija uključuje sportske grudnjake, tajice, pripijene sportske kombinezone, hudice i hlačice, ali i neke cool dodatke kao što su torba za jogu i pilates, narukvica za mobitel ili slušalice.

Nakon što su 2013. lansirali nekoliko sportskih komada i primijetili interes trendseterica za istima, iz Manga su shvatili kako je sada pravo vrijeme da prilagode modu svima onima koji su u ovim neizvjesnim vremenima u potrazi za sportskim komadima.

Sudeći prema komadima iz Active kolekcije, čini se kako se Mango koncentrirao na odjeću za jogu, pilates, ples i gimnastiku, no sigurni smo da ćete neke od njih rado nositi i po kući, kao i uklopiti ih u neke svoje dnevne stajlinge.

  • +12
Mango Active kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije