lady amelia windsor

Trendseterica iz redova kraljevske obitelji potvrdila da su ove cipele apsolutno najveći trend sezone

17.02.2023 u 16:52

  • +15

Lady Amelia Windsor

Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Lady Amelia Windsor na glasu je kao trendseterica britanskog visokog društva, a uparivanjem mokasinki na upečatljivu ružičastu haljinu samo je potvrdila njihov status kao najpoželjnijeg komada ovog proljeća

Lady Amelia Windsor, manekenka i članica britanske kraljevske obitelji, još je jednom privukla pozornost svojom upečatljivom modnom kombinacijom. Prelijepa 27-godišnja aristokratkinja prisustvovala je predstavljanju kolekcije Bore Aksu za sezonu jesen / zima 2023. te je zaokupila pažnju dojmljivim ružičastim stajlingom koji je uparila s trenutno najpoželjnijim modelom cipela - mokasinkama!

Amelia je odjenula haljinu u raznim nijansama ružičaste boje, s efektnim naborima i puf rukavima, a nju je uskladila s vrlo chic kaputom kaki boje. Ipak, ono što je mnogim zaljubljenica u modu prvo upalo u oči jest odabir cipela jer je umjesto klasičnih visokih potpetica odabrala vrući hit mokasinki.

  • +11
Mokasinke za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Poznata kao trendseterica britanskog visokog društva, Amelia je ovim potezom samo potvrdila da će upravo ove cipele biti megapopularne u nadolazećim mjesecima, i to u raznim varijantama - od onih s debelim potplatom, preko potpuno srebrnih varijanti i dvobojnih verzija, do Amelijinog modela s ugrađenim sitnim zakovicama koje potpisuje brend Miu Miu.

Lady Amelia Windsor unuka je vojvode i vojvotkinje od Kenta i najmlađa kćer Georgea Windsora i Sylvane Tomaselli, uslijed čega se nalazi kao 41. po redu u nasljedstvu za prijestolje. Ipak, nema nikakve kraljevske dužnosti te se profesionalno bavi manekenstvom, a pohvaliti se može objavom svojih fotografija u najcjenjenijim modnim časopisima poput Voguea i Harper's Bazaara.