stilska lekcija

Najbolji model balerinki: Odlično izgledaju uz baš sve, a oduševljavaju stilom i udobnošću

31.08.2023 u 11:15

  • +2

Zoe Kravitz

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dobar par cipela nosiv je gotovo uz sve, a to sada pokazuje i Zoë Kravitz koja je svojim dnevnim stajlingom za ležeran izlazak potvrdila da su Mary Jane balerinke ultimativni izbor za jesenske dane

Nedavno je Zoë Kravitz pružila obilje stilske inspiracije dok je prisustvovala vjenčanju Margaret Qualley i Jacka Antonoffa u New Jerseyju: glumica je izgledala nevjerojatno chic u crnoj haljini bez naramenica brenda The Row, zajedno s natikačama i martinijem u ruci. Dokazala je tada da je crna boja itekako dobar izbor čak i za vjenčanja, pod uvjetom da odaberete dobar kroj haljine.

No, tu nije kraj Zoënim stilskim lekcijama. Sada je uočena u ležernom izlasku na ulicama New Yorka, a njezin modni prijedlog je zanimljiv spoj klasični crnih hlačica za teretanu s ekstra otmjenom cipelom, modelom koji će nesumnjivo biti veliki hit u sezoni pred nama.

Glumičin stajling odličan je primjer ležerno-cool stajlinga kakvog obožavaju Njujorčani, a jednostavan stajling s običnim bijeli T-shirtom i hlačicama za teretanu bio je u pravom retro stilu. Međutim, umjesto da sa stajlingom upari klasična izbor, tensice, Zoë je outfit podigla na višu razinu parom crnih ravnih Mary Jane balerinki, koje su ga odmah učinile dotjeranim.

  • +19
Najbolje Mary Jane cipele za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, Mary Jane cipele veliki su hit ove sezone, a uz klasične modele koji dolaze s damskom srednje visokom potpeticom i remenčićem preko rista, trendseterice posebno vole ravne modele. Spoj klasične balerinke i chic Mary Jane cipela koji dolazi u obliku ravnih, neodoljivih papučica s kopčom preko rista predstavlja jedan od najudobnijih modela cipela za nadolazeću jesen. No, uz veliku udobnost, ovim Mary Jane papučicama stila ne nedostaje. Naprotiv, svaki stajling učinit će vrlo chic.

Odabrani modni dodaci ponudili su dašak crvene boje, uključujući njezinu šiltericu XXL torbu. Njezina je odjeća dokazala da, uz prave završne detalje, čak i najosnovniji komadi mogu odmah ostaviti snažan dojam. Tako da kada se idući put zaputite u teretanu, ne zaboravite sportskom looku dati i malo stilskom šarma.

  • +11
Vjenčanje Jack Antonoffa i Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia