bivša prva dama

Michelle Obama pokazuje da je traper haljina laskav izbor bez obzira na godine

31.08.2023 u 09:59

  • +9

Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: MPI04 / CAPITAL PICTURES / ANDREW SCHWARTZ / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Bivša prva dama Sjedinjenih Država proteklog je vikenda prisustvovala US Openu odjevena u laskavu traper haljinu s dekolteom bez naramenica, siluetu koja se ove ljetne sezone pokazala kao vrlo popularan izbor

Među mnoštvom koje je pratilo prvi dan US Opena našla su se i dva vrlo poznata lica – bračni par Obama. Barack i Michelle Obama gledali su meč između Novaka Đokovića i Alexandrea Mullera u Nacionalnom teniskom centru Billie Jean King, a popriličnu pažnju privukao je modni izbor nekadašnje prve dame.

Iako je bila riječ o sportskom događaju Michelle Obama još je jednom održala lekciju iz stila, ovoga puta odabravši vrlo klasičan, ali laskav odjevni predmet. Izgledajući nenametljivo elegantno, bivša prva dama odjenula je strukturiranu traper haljinu Oscar de la Renta i sandale od rafije. Uz dekolte u obliku srca, pripijeni steznik i voluminoznu suknju u stilu 50-ih, autorica bestselera izgledala je kao da je izašla iz Briljantina u traper kompletu od 2500 dolara.

Stajling je upotpunila kratko rezanim tamnim kardiganom s francuskim rukavima i pripadajućim sandalama s XXL platformom kojima je uspjela dati poželjan chic prizvuk bez žrtvovanja udobnosti. Atraktivan ljetni stajling zaokružen je i jednostavnom frizurom - ležernog repa srednje duljine s razdjeljkom na sredini.

Traper haljina, nepogrešiv izbor ​​u bilo kojoj dobi

Dok su se traper suknje ove sezone uspjele uzdići do vladarica uličnih stajlinga, pogotovo u svojoj najdužoj verziji, traper haljina predstavlja klasičan i vrlo laskav izbor s kojim je nemoguće pogriješiti.

Funkcionalan, praktičan i svestran, kroj predstavlja nezaobilazan dodatak garderobi bez obzira na stil, stas ili dob koji se svake sezone vraća u središte pažnje. Ove godine, kako potvrđuje i stajling Michelle Obame, traper haljina dolazi s atraktivnim dekolteom bez naramenica. Ovaj kroj, odvažniji od klasične traper haljine-košulje, pokazao se kao svestrana i laskava opcija bez obzira na godine – jednako dobro pristaje onima od 30, ali i 60 godina.