glam rock look

Trendi frizura za kosu do ramena: Pristaje svakom obliku lica, a vlasnice tanke kose će je obožavati

14.02.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Zahvaljujući TikToku, trendovi frizura razvijaju se brže nego ikada. Posljednja u nizu trendovskih frizura je glam rock frizura inspirirana 70-ima koja je savršen izbor ako imate kosu do ramena

U 2023. godini na beauty scenu vraća se frizura koja je jednako moćna koliko i moderna. Za povratak jedne od trendovskih najznačajnijih frizura za kosu do ramena zaslužna je omiljena platformi svih pripadnika generacije Z, a ovaj način oblikovanja kose nikada nije bolje izgledao.

Chic, cool i već prisutan posvuda: glam rock rez savršen je za svakoga tko želi kosu do ramena, ali mu je dosadio klasični dugi bob. Nova trendi frizura spaja elemente ranih 70-ih s modernim detaljima, a dolazi s mekim rubovima i raznim mogućnostima stiliziranja.

Trend oblikovanja kose u 2023.: Ovako funkcionira glam rock frizura

Duljina do ramena, blago slojevita i doslovno zaokružena šiškama: to je glam rock frizura. U usporedbi s drugim trendovskim frizurama, poput okruglog reza sa šiškama, ovdje slojevi samo miluju lice. To znači da je okolo kosa ošišana do ramena, dok na prednji slojeviti pramenovi a i blago obrubljeni rubovi uokviruju lice. Idealan izbor za sve koji žele ponovno začiniti svoju ujednačenu dužinu kose.

Kojim tipovima lica i kose pristaje glam rock frizura?

Zahvaljujući svojim mekim vrhovima, ovaj rez laska gotovo svim tipovima lica, a prilično je nekompliciran i ne zahtijevan u pogledu teksture kose. Budući da stepenasti način šišanja samo malo stanji kosu sprijeda, to znači da je ovaj oblik šišanja izvrsno pogodan i za tanku kosu.