U VOJNOM DUHU

Trend sezone osvojio zgodne djevojke sa zagrebačke špice

28.04.2017 u 06:51

  • +7

Moda sa zagrebačke špice

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr montaža

Bionic
Reading

Da djevojke sa zagrebačke špice prate trendove, dobro je poznata činjenica, a vojnički stil odijevanja kao jedan od najvećih trendova sezone posebno im se sviđa

Od prošle sezone trend military odnosno vojnički stil odijevanja ne prestaje intrigirati modnu industriju. I dok smo u hladnijim mjesecima svjedočili pojavi kaputa i jakna nadahnutih strogom vojnom estetikom, u aktualnoj sezoni preselila se na proljetne komade poput modela hlača cargo, košulja, balonera i laganih verzija parki.

Odjevnim predmetima u vojnom duhu nisu odoljele ni djevojke sa zagrebačke špice koje odjeću maslinastozelenih nijansi i maskirnog uzorka vole uklopiti u klasična dnevna izdanja i stilizirati upečatljivim modnim dodacima poput torba i neizostavnih sunčanih naočala.

Modni znalci savjetuju da budete oprezni i odaberete samo jedan komad vojničkog stila koji ćete upotpuniti neutralnom odjećom. S obzirom na to da je riječ o posebno upečatljivim komadima, smatraju da ćete tako spriječiti da dominiraju  stajlingom.