DUKAT NAGRAĐUJE

Traže se dječji radovi na temu 'Zašto je mlijeko dobro'

08.05.2013 u 08:00

Bionic
Reading

I ove godine povodom obilježavanja Svjetskog dana školskog mlijeka tvrtka Dukat raspisala je kreativni likovni natječaj 'Ja volim mlijeko' namijenjen učenicima prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda osnovnih škola u Republici Hrvatskoj

Prošlogodišnji likovni natječaj polučio je velik uspjeh i izuzetan interes učitelja i učenika, što dokazuju 1.852 pristigla rada učenika od prvog do četvrtog razreda iz više od 250 osnovnih škola iz cijele Hrvatske.

Ove godine će natječaj trajati od 6. svibnja do 14. lipnja 2013, a stručni žiri će po završetku natječaja odabrati dvanaest najkreativnijih radova. Pobjednici natječaja, autori dvanaest najkreativnijih radova na ovogodišnju temu 'Zašto je mlijeko dobro', bit će nagrađeni vrijednim nagradama, a njihovi radovi predstavljeni u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu 25. rujna 2013. godine, na Svjetski dan školskog mlijeka u Zagrebu.


'S obzirom na prošlogodišnji uspjeh natječaja te naše namjere da nastavi poticati kreativnost, kao i svijest o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane, s velikom željom pozivamo sve školarce diljem Hrvatske da se ove godine odazovu u još većem broju i pokažu svoju likovnu kreativnost', izjavili su u Dukatu.

Detaljna pravila i uvjeti kreativnog natječaja dostupni su na internetskoj stranici www.dukat.hr.