BEZ GREŠKE

Traperice su vječne: Ova tri sjajna trenda upotpunit će zimsku garderobu

15.12.2021 u 14:02

Bionic
Reading

Bez obzira na stil i modne trendove, traperice su neizostavni dio zimske garderobe. Bacite oko na neke od najljepših stilova za zimsku sezonu pred nama

Kako zima hvata sve više zamaha, a temperature se opasno snižavaju, sve je teže dnevne stajlinge razigrati mini suknjama i kratkim hlačicama – možda je konačno došlo vrijeme da posegnemo za dugim hlačama.

Kada se radi o zimskoj garderobi traperice su konstanta koju teško može zasjeniti i jedan modni trend. Nikada ne silaze s modne scene, iako određeni modeli, boje i uzorci dolaze i odlaze. No, jednako tako nisu svi modeli nosivi u svim godišnjim dobima. Na primjer, dolaskom hladnog vremena doista je došlo vrijeme da se, do idućeg ljeta, oprostite od para izblijedjelih traperica s prorezima. No, koje modele traperica je onda dobro imati pri ruci ove sezone? Ovi prijedlozi mogli bi vam se svidjeti.

  • +14
Trendi traperice za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Tamni traper

Ovo je poput nepisanog modnog pravila– s tmurnim i hladnim vremenom modnu scenu zauzimaju tamne i zagasite boje. Premda bi nošenje ultra izblijedjelog trapera zimi bilo upečatljivo, tamni ili crni traper je ipak najsigurniji izbor za chic snježnu sezonu. Tamne boje također djeluju znatno elegantnije i toplije.

Blijesak boje

Jedna pomalo nezahvalna osobina toplih i dominirajućih kaputa je da gotovo svaki stajling izgleda otprilike isto. Svu vašu odjeću i kombinacije koje ste pomno slagali pokriva taj jedan dugu, vuneni odjevni predmet. Kako biste se othrvali monotoniji, razmislite o odabiru traperica s upečatljivim detaljima. Bez obzira radi li se o širokoj manžeti na nogavicama, umecima u bojama, prošivenim prugama ili zakrpama sa šljokicama, dopustite da se nešto funky nazire u sivilu zimske odjeće.

Podstava od flisa

Kada je riječ o zimi, ponekad je najbolja odjeća i najtoplija. Hlače s podstavom od flisa ili flanela mogu biti spas u hladnim, zimskim danima. Kombinacija tamnog trapera i podvrgnutih nogavica u živahnoj boji ili pak u kariranog uzorku itekako je modno, ali i praktično poželjno.