top model

Traperice s V-strukom vrući su hit: Vrlo su laskave i nosive, a istovremeno kreiraju siluetu pješčanog sata

03.03.2022 u 14:46

Bionic
Reading

Odabir savršenih traperice koje optimalno laskaju figuri nije baš lak zadatak. Izbor je doista velik, a tu s obične traperice, ali i traperice čiji modeli na tijelu djeluju poput male čarolije. Ove sezone modne ormare osvajaju modeli nazvani traperice s V-strukom, a u njima struk i bokovi izgledaju nevjerojatno dobro

Same po sebi traperice s V-strukom nisu modni novitet. Vrlo slični modeli nosili su se i bili vrlo popularni 2000-ih, a ove sezone, u duhu oživljavanja zaboravljenih trendova, ponovno dolaze pod modni radar te predstavljaju sjajan komad za proljetnu garderobu.

Zašto tako volimo traperice s V-strukom?

Visoki ili niski struk – vrlo je česta dvojba prilikom odabira savršenog para traperica, no ne ikada je riječ o modelima s V strukom kod kojega se zapravo kombiniraju ta dva modela.

Kao što im samo ime govor, traperice s V-strukom fokusiraju se na struk. Baš poput modela niskog struka, vrlo su zavodljive, a opet nude vrhunsku udobnost koju obožavamo kod modela visokog struka. Pojas se nalazi na malo iznad kuka što osigurava dodatnu udobnost, a s prednje strane pasica je spuštena te tvori V-oblik.

Kako ovog proljeća nositi traperice V-struka

Traperice s V-strukom ne samo da izgledaju dobro, već i laskaju našoj figuri. Vrlo učinkovito kreiraju iluziju siluete pješčanog sata, čak i za one čije tijelo nije građeno tako.

Traperice V-struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Budući da su ovim trapericama struk i pupak naglašeni, važno je ne sakriti sredinu tijela i umjesto toga je naglasiti crop topovima ili kraće krojenim džemperima. No, ako baš modne kombinacije koje uključuju goli struk i trbuh nisu vaš stil, ovaj model traperica odlično će izgledati nošen uz uske majice i bodi. Nabacite sako ili košulju i savršeno ste odjeveni za proljeće 2022.

Traperice V-struka već su počele pristizati u brojne dućane, uključujući i high street brendove, a ovaj model je izravni nastavak trenda crossover traperica koje smo s guštom već prigrlili.

Također, osim na trapericama ovaj trena oblikovanog struka očekivano bi mogao zavladati i suknjama pa je tako traper suknja s crossover ili V-izrezom sjajna alternativa trapericama.

  • +10
Crossover traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije