PREDMET ŽUDNJE

Torbica nazvana po britanskoj princezi Diani ponovno je jedna od najpoželjnijih

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.04.2021 09:19
  • Objavljeno 15.04.2021 u 10:32
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/@martaluzanop

Torba Lady Dior sinonim je za eleganciju i profinjenost i do danas se smatra kultnim i bezvremenskim modnim komadom koji svaka zaljubljenica u modu želi posjedovati. Na samom početku proljetne sezone nova verzija ove torbice s potpisom francuske modne kuće Dior već je uspjela osvojiti naklonost jednih od najelegantnijih djevojaka na Instagramu

Jedna od njih je i poznata španjolska blogerica Marta Lozano koja se na street style sceni istaknula svojim darom kombiniranja trendovskih komada na sofisticirani način, a također je sposobna nositi najznačajnije modne komade na novi način i s modernim dodirom.

Ovih dana dokazala je da tordba Lady Dior, ne samo poželjna ove sezone, već i veličanstveno stilsko ulaganje za godine koje dolaze.

Godine 1995. ova torba ugledalo je svjetlo dana na ruci Lady Diane, tragično preminule princeze od Walesa koja je u to vrijeme boravila u francuskoj prijestolnici mode. Zahvaljujući tomu, ta Diorova torba preimenovana je u 'Lady Dior' i od tada je, poput pretečeg dizajna, ovaj dodatak stekao kultni status i danas ga karakterizira najveća elegancija i profinjenost.

Arhitektonskih linija i metalnih dodataka, kao počast praznovjernoj strani Christiana Diora, torbi Lady Dior dizajnerica Maria Grazia Chiuri udahnula je novi život predstavivši njezine nove inačice u sklopu Diorove kolekcije visoke mode za aktualnu sezonu proljeće/ljeto.

Bez sumnje, dizajn ove kultne torbe predstavlja suštinu Diorovog modnog potpisa i prikladan je za odvažne umjetničke varijacije, poput putujuće izložbe 'Lady Dior As Seen By' ili projekta 'Dior Lady Art' koji različitim umjetnicima nudi mogućnost reinterpretacije ovog kultnog dodatka s kretivnim dodirom.

Inačica za koju se odlučila španjolska modna blogerica Marta Lozano ističe se vezom na tamnom traperu plave boje i predstavlja savršeni hibrid između elegancije koju prirodno odašilja ovaj model torbe i modernosti koju osigurava njezina lakša konstrukcija i široka naramenica.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

  • +20
  • +17

Pristupačne torbe koje izgledaju puno skuplje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije