poželjet ćete ih

Torbe u ovoj divnoj nijansi bit će najveći proljetni hit

10.03.2024 u 13:31

Bionic
Reading

Od crossbody modela koji se nose u svim prigodama, preko onih za nošenje na ramenu, pa sve do clutch modela, pastelnoplave torbe bit će snažan proljetni trend. Ovu hit nijansu već su prigrlile brojne zaljubljenice u modu te street style stajlinge upotpunile upravo tim modnim dodatkom

Modni dodaci, posebice torbe, jedan su od najlakših načina da u garderobu unesete malo nove boje. Bilo da želite pojačati ton, stvoriti zanimljiv kontrast ili učiniti najosnovnije stilove manje bazičnima, izbor torbi koje izlaze izvan sheme neutralnih i vječnih tonova veliki je uspjeh.

Dovoljno je baciti pogled na street style kako bismo uočili da su modni stručnjaci objavili svojevrstan rat crnim i smeđim torbama i mjesto u ormarima ustupili vodećim trendi bojama sezone.

Već smo svjedočili vladavini torbi u kestenjastim nijansama, zatim su se istaknule zelene torbe, a sada, na korak do proljeća, imamo poplavu kestenjastih torbi, također velik broj zelenih, no na red dolaze torbe i u pastelnim te svijetloplavim nijansama.

Svijetloplava se već istaknula kao jedan od najvažnijih trendova boja u proljeće, a preplavit će sve vrste odjevnih predmeta, uključujući torbe.

A pokazali su to i brojne street style modne kombinacije tijekom tjedana mode – od Kopenhagena, preko New Yorka, do Londona, Milana i Pariza - pastelnoplave torbe bile su konstantni dodatak u rukama trendseterica.

Svijetla boja ove torbe čini je savršenom za proljeće i ljeto. Iako to možda nije skroz jednostavno, pastelnoplava pristaje uz sve stilove, a može se nositi u jednobojnim stajlinzima, ali i u kontrastu s bojama poput crvene ili kestenjaste te uz neutralne tonove.

  • +10
Pastelnoplave torbice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo