MODNI BOMBONČIĆI

Torbe u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

08.05.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko sezona na modnu scenu vratile su se velike pa čak i predimenzionirane torbe, u koje možemo natrpati sve i svašta, a najčešće potpuno nepotrebne stvari. Iako je bilo za očekivati da će zbog toga mini modeli torbica gubiti na popularnosti to ne da se nije dogodilo, već je taj segment obogaćen brojnim još manjim, mikro modelima

Mini torbice savršen su izbor za toplije dane kad ionako ne nosimo previše stvari sa sobom. U njih stanu tek mobitel, ruž, ključevi i manji novčanik, a u mikro modele možda tek ruž i kreditna kartica. Praktičnost im nije najjača strana, no zato taj minus uvelike nadoknađuju izgledom, a čini nam se da nikad nisu bile tako privlačne kao ove sezone.

Mini i mikro modeli torbica sad dolaze u neodoljivim pastelnim nijansama, kao umanjeni modeli većih sestara, s detaljima od štrasa, konopa, rafije i metala. Neke od njih su poput malih skulptura dok će vas druge zavesti jarkim bojama. Uostalom, ne treba odbaciti potrebu za dopaminskim odijevanjem da nosimo stvari koje podižu raspoloženje i izazivaju osmijehe, pogotovo u ovim mračnim, turbulentnim vremenima u kojima živimo.

  • +25
Mini torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prezasićeni tonovi i pastelne nijanse istaknut će se uz neutralnu odjeću, a izgledaju jednako sjajno u kombinaciji s jarkim bojama i odvažnim printevima što će se posebno svidjeti svima koji vole privlačiti pozornost odvažnim stajlinzima. Naravno, uvijek možete igrati na sigurno uz crnu, bijelu i bež boju koje će izgledati sjajno s minimalističkim odjevnim kombinacijama.