modne poslastice

Torbe s perlicama vrući su hit, a ova četiri modela bit će visoko na listi najpoželjnijih

01.02.2022 u 19:08

Bionic
Reading

Torbice ukrašene perlicama privukle su pažnju brojnih zaljubljenika u modu još prošlog ljeta. Prema svemu sudeći, bio je to tek diskretan početak velikog modnog trenda koji je zavladao modnom scenom, od modnih pista na Tjednu mode u Parizu pa do stajlinga najutjecajnijih influencera

Trend s perlicama službeno je preuzeo ulogu jednog od najpoželjnijih kada su u pitanju ovogodišnji must have modni dodaci. U različitim završnim obradama i doista šarolikim formatima, nemoguće je ne pronaći model koji nije kompatibilan baš sa svakim stilom.

Međutim šarolikost izbor ponekad može imati kontraefekt pa kako bi izbor nove modne miljenice bio lakši, donosimo pregled četiri vladajuća trenda po pitanju torbica s perlicama.

Luksuzni modeli

Slijedeći svoje klasično i prepoznatljivo znanje i vještinu, Chanel je lansirao kolekciju torbi za proljeće/ljeto 2022. u kojoj su modeli ukrašeni biserima, perlama i vrhunskim kristalima.

'Biserni' modeli

U klasičnim bojama i oblicima, biseri su savršen odabir za ovaj trend. Baš svakom izgledu daju romantičan i ženstven štih, a ovaj maleni modni dodatak vrlo je moćan te može djelovati na dojam cjelokupnog stajlinga.

Mješavina materijala

Torba s perlicama nije napravljena samo od perli, naglasak je i na materijalu. Mješavina materijala eklektičan je dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji koji ovom novom trendu pruža strukturu i nove završne obrade. Neki od najomiljenijih elemenata su lanci, tkanina i koža.

Novi oblici

Od svih neobičnih dodataka koji su prikazani na modnoj pisti, u nedavnim kolekcijama nalazi se niz torbi dizajniranih za određene artikle, koliko god neobične bile. Obogatite svoju kolekciju torbi doista upečatljivim primjercima, nalik na futrole namijenjene nošenju dezinfekcijskog sredstva za ruke ili slušalica. Ovaj trend jednostavno stavlja zabavu u službu funkcionalnosti.